Celebrity News

Prezgodnog muža ste joj upoznali, a evo kako izgledaju sin i ćerka Pauline Manov: Mina i Rastko su kopija roditelja(FOTO)

Sin i ćerka Pauline Manov predivni su mališani

Prezgodnog muža ste joj upoznali, a evo kako izgledaju sin i ćerka Pauline Manov: Mina i Rastko su kopija roditelja(FOTO)

Boško Karanović

Trinaest godina Paulina Manov u braku je sa scenaristom Vladimirom Đorđevićem, kraj kog je pronašla sve ono što smatra da jedan pravi muškarac treba da poseduje. Ispričala je u jednoj TV emisiji glumica da to između nje i dramaturga nije bila ljubav na prvi pogled jer njegov pristup nije bio najbolji, ali da su već drugi i treći pogled probudili obostrane iskrice u stomaku, kao i ljubav čiji su plod deca. Sin i ćerka Pauline Manov pohađaju osnovnu školu. Mina ima 13 godina, dok je Rastku osam, a oboje pokazuju zavidan nivo obrazovanja, vaspitanja i gaje divan odnos prema roditeljima, dok su istovremeno vrlo vredni.

Pročitajte: Ja svoju bolest KRIJEM GODINAMA, ali vidim u očima kolega da znaju da nešto nije u redu! Paulina Manov prvi put o svojoj najvećoj tajni

Boško Karanović

 

Da imaju inicijativu i vole da su angažovani sin i ćerka Pauline Manov, po priči glumice, pokazali su tokom pandemije. Naime, sa ocem i majkom oni su veći deo vremena provodili na imanjima u Krčedinu i Stojniku, gde su pomagali oko bašte, sadeći povrće, voće, okopavajući ga i to bez zapostavljanja školskih obaveza.

Pročitajte: Zbog njega je sa 20 godina otišla od kuće: Ova poznata glumica bila je velika ljubav Borisa Milivojevića FOTO

Instagram

 

Mina je doduše više umetnički tip, nju ne zanimaju matematika i proračuni, okrenuta je društvenim naukama, dok Rastko ima inženjerski mozak i veoma ga zanima arheologija. Glumica i njen suprug trude se da ih u skladu sa pravim, tradicionalnim vrednostima vaspitavaju, istovremeno da osluškuju njihove želje i opipavaju njihov puls.

Pročitajte: Sad je jasno zašto ga krije! Paulina Manov sa zgodnim mužem prošetala crvenim tepihom (foto)

Instagram

 

Vole da ih iznenade, izmame im osmeh, a neretko ističu da su zbog njih u stanju ama baš sve da urade.

Komentari (0)

Loading