Celebrity News

Mislio je da se neće saznati: Isplivali tajni detalji venčanja Miloša Bikovića, kolega otkrio više nego što je trebalo

Oženio se Miloš Biković, pišu domaći mediji

Mislio je da se neće saznati: Isplivali tajni detalji venčanja Miloša Bikovića, kolega otkrio više nego što je trebalo

Boško Karanović

Nakon što je sa verenicom Ivanom Malić pre tri dana dobio sina Vasilija, sada su isplivali detalji njihovog odnosa, te je jedan Milošev kolega iz Rusije otkrio - oženio se Miloš Biković.

Poznato je već da mladi glumac svoj život čuva daleko od javnosti, te se i očekivalo da će pred matičara odvesti lepu Ivanu, a da o tome obavesti samo najbliže, ipak kolega je otkrio i kakav je glumac kada su muško-ženski odnosi u pitanju.

Pročitajte: Prve slike Bikovića iz porodilišta otkrile kako će se zvati sin - Nije Stefan ni Uroš, već... (FOTO)

- On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu - rekao je ruski glumac Ivan Oklobistin za "Aif.ru", i tako otkrio da je glumac stao na ludi kamen.

Boško Karanović

 

Ipak, ovu informaciju glumac još uvek nije potvrdio za domaće medije, te ostaje nepoznanica da li će par napraviti slavlje za prijatelje i porodicu.

Komentari (0)

Loading