Celebrity News

Kraj braka zbog najtužnijeg razloga: Zašto se Stefan Milenković razveo od prve žene?

Razvod Stefana Milenković bez pompe i teških reči

Kraj braka zbog najtužnijeg razloga: Zašto se Stefan Milenković razveo od prve žene?

Ata Images

Kraj braka je na skali stresnih događaja na visokom drugom mestu, i retki su oni koje ovo životno iskustvo ne uzdrma.

Razvod Stefana Milenkovića nije bio medijski propraćen, a jedan od najboljih violinista sveta tek kasnije je otkrio zašto se rastao od prve supruge, čelistkinje Ani Aznavurijan.

Pročitajte: Stefan Milenković obradovao javnost PRELEPIM VESTIMA, supruga zaplakala od sreće! Čestitke se nižu!

- Sklon sam preterivanju u radu, kao da sam trkački konj koji je nervozan kada nema trku. Preterivao sam u radu. Svakog petka sedao sam u avion i putovao iz Čikaga u Njujork, a onda se nedeljom vraćao kući gde me čekaju studenti.

I te prve godine samo jedan vikend bio sam kod kuće i onda je usledio razvod. Možda što niko od nas dvoje nije bio kod kuće.I danas smo bivša žena i ja u dobrim odnosima, ali taj rad je uzeo danak - rekao je jednom prilikom za „Nedeljnik” Stefan, koji je sreću pronašao pokraj gitaristkinje Gorice Grozdanić koja ga, kako je rekao, potpuno razume.

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas.

Sveukupno, računajući vezu i brak, zajedno smo skoro osam godina. Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divnih osam godina zajedničkog života – rekao je Stefan Milenković 2018. za Gloriju i dodao:

– Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstantno izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu.

Podsetimo, Stefan i Gorica su 2020. godine postali roditelji dečaka Nikole, a kako je i violinista jednom prilikom rekao, sve se dogodilo u pravom trenutku.

– Desilo se u pravo vreme. Svaki period života ima svoje ciljeve i intenzitet. Do pre nekoliko godina bio sam koncentrisan na rad, koncerte, putovanja i predavanja. To je intenzivan životni stil koji nije kompatibilan sa porodičnim, koji podrazumeva da ste u jednom mestu i da imate vremena da se posvetite porodici – govorio je on.

Komentari (0)

Loading