Celebrity News

Dugo smo te čekali! Stefan Milenković obradovao javnost PRELEPIM VESTIMA, supruga zaplakala od sreće! Čestitke se nižu!

Supruga Stefana Milenkovića najveća je podrška violiniste

Dugo smo te čekali! Stefan Milenković obradovao javnost PRELEPIM VESTIMA, supruga zaplakala od sreće! Čestitke se nižu!

Studio Lenka Keleman

Bez mnogo razmišljanja supruga Stefana MIlenkovića podržala je violinistu da spakuje kofere i pretprošle godine vrati se iz Amerike u domovinu. Gorica i Stefan porodičnu oazu stvorili su u Novom Sadu, srpskoj Atini, kako  mnogi ovaj vojvođanski grad nazivaju. Tu supružnici odgajaju sina Nikolu, u čemu im pomažu bake i deke. Osećaj pripadnosti po prvi put posle dužeg vremena violinista, tvrdi da ima, obnovio je neka stara prijateljstva, istovremeno zaposlio se na mestu umetničkog direkotra Gradske koncertne dvorane.

 

Pročitajte: Holivud na balkanski način: Zvezde zablistale na crvenom tepihu Banja Luka Festa (FOTO)

Arhiva HELLO!

 

Pored toga on se bavi i pedagogijom, profesor je na fakultetu a planira i da osnuje humanitarnu organizaciju sa svojim imenom u nazivu, koja će se baviti pomaganjem mladih umetnika. Sve navedene nove, kao i one stare zasluge rezultirale su da Milenković bude nagrađen prestižnim priznanjem. Februarsku nagradu na Svečanoj akademiji, koja je održana povodom 275. rođendana Grada Novog Sada u Srpskom narodnom pozorištu našem najpoznatijem violinisti uručio je gradonačelnik Milan Đurić. On je sve prisutne podsetio da je reč o priznanju koje se dodelјuje za najznačajnija dela i dostignuća.

Pročitajte: Ljubav nije bila dovoljna: Zbog ovoga je okončan prvi brak Stefana Milenkovića, Ani više nije mogla

Jakov Simović/Gloria

 

Supruga Stefana Milenkovića među prvima je imala priliku da muzičarevu nagradu primi u svoje ruke. Ponosna je na sve njegove uspehe rado sa njime deli radost zbog njih, a nije tajna da je kraj njega bila i u onima manje lepim, izazovnim trenucima. Skladni supružnici sve prepreke su dostojanstveno preskočili i danas uživaju u svojoj bajci. 
 

Poklon fotografije venčanjaNovaka Đokovića

 

 

Komentari (0)

Loading