Celebrity News

Četiri obroka na dan, a smršala 30 kilograma: Biljana Tipsarević jednu namirnicu potpuno izbacila

Biljana Tipsarević smršala 30 kilograma

Četiri obroka na dan, a smršala 30 kilograma: Biljana Tipsarević jednu namirnicu potpuno izbacila

Ata Images

Modna kreatorka sa srpskim teniserom Jankom Tipsarevićem ima dvoje dece Emili i Nou. Sinonim je za ženstvenost i lepotu, posebno jer je Biljana Tipsarević smršala 30 kilograma.

Modna kreatorka ne krije koliko joj je važno da izgleda dobro i ističe da mnogo truda ulaže u to. Rezultati se i te kako vide.

Pročitajte: Dogodila mi se fantastična stvar o kojoj sam maštala godinama - Biljana Tipsarević ne krije sreću

Kada se tokom druge trudnoće ugojila, rešila je da potraži pomoć stručnjaka, a plan ishrane koji je pravljen posebno za nju pomogao joj je da skine višak.

- Pridržavam se nutricionističkog plana, morala sam da se odreknem stvari koje jako volim. Odrekla sam se tajnih zadovoljstava zarad vitke linije, a moj slatki greh su peciva i hlebaste stvari - rekla je ona.

- Imam doručak, užinu, ručak i večeru. S tim što večeru često preskačem ili ne jedem posle 18 sati, osim ako idem u restoran s mužem, prijateljima ili na neku proslavu.

Boško Karanović

 

 

Pijem puno detoks-sokova i vode i izuzetno pazim šta jedem, pa se trudim da šećer uopšte ne unosim - izjavila je Biljana svojevremeno za "Story" i istakla da je njena trpeza uprkos restrikacijama bogata.

- Svašta nešto se nalazi na mojoj trpezi. Bitno je da je sve bez šećera. Moj metabolizam je navikao na to i trudim se da ispoštujem sva pravila koja su mi bitna.

Na početku je bilo teško, ali kada se naviknete na taj režim ishrane, nemate potrebu za bilo kojim vidom šećera, što ne znači da se ponekad neću opustiti za dušu. Možda pojedem i neki slatki kolač, ali neću preterivati - rekla je Biljana.

Komentari (0)

Loading