Celebrity News

Ćerka joj je doktor medicine, a evo šta je po obrazovanju Mira Škorić (FOTO)

Obrazovanje Mire Škorić okončano je pošto je pevačica kročila na estradno nebo

Ćerka joj je doktor medicine, a evo šta je po obrazovanju Mira Škorić (FOTO)

ATA Images

Budući da je vrlo mlada počela da se bavi javnim poslom Mira Škorić nije uspela da nastavi školovanje.

Pročitajte: Nož u leđa bivšoj kumi - Ceca napravila rimejk čuvenog hita "Ne računaj na mene", EVO KOJOM PEVAČICOM je zamenila Miru

Prvi album, drugi odmah za njim, nastupi širom bivše Jugoslavije nisu ostavili prostora da se obrazovanje Mire Škorić proširi. 

Ata Images

 

Mira je nakon osnovne škole upisala srednju trgovačku, verovatno s nadom da će u nekom momentu krenuti na Ekonomski fakultet, ali kako je uporedo išla i u muzičku školu srce je odabralo da se ipak bavi tim pozivom

Još kao devojčica ostala je primećena. 

Prvi javni nastup imala je na festivalu „Raspevana jesen“, gde je stigla do finala. Godine 1988. u saradnji sa kompozitorom Draganom Aleksandrićem snimila je prvi album "Niko kao mi", dok se drugi zvao "Mi možemo sve".

Veliki hit u Mirinoj karijeri bila je pesma „Zašto nosiš prsten moj“, koja ju je vinula u nebo i danas ona drži jaku poziciju na listi najtraženijih estradnih izvođača. 

Instagram

 

Obrazovanje Mire Škorić, po svemu sudeći, nije bilo prvo na listi prioriteta folk zvezde, već muzika zahvaljujući kojoj je doživela neke od najlepših trenutaka u svom životu, ovacije, prepune hale.

Kao velika zvezda upoznala je bivšeg supruga koji paradoksalno nema veze sa estradom.

Pročitajte: Zadao joj najveći udarac - Posle razvoda bivši muž Mire Škorić oženio se OVOM damom

Reč je o hirurgu Vasi Jeremiću sa kojim ima ćerku Milicu.

ATA Images

 

Na Mirinu radost, njena naslednica je krenula očevim stopama, te nije stala na srednjoj školi poput majke, stekla je visoko obrazovanje - doktor je medicine, a pre nekoliko godina se udala i svila porodično gnezdo.

 

 

Komentari (0)

Loading