Celebrity News

Tek što se uselila u Draganovu vilu, voditeljka rekla KRAJ: Jovana Jeremić sve iznenadila odlukom

Odluka Jovane Jeremić šokirala sve

Tek što se uselila u Draganovu vilu, voditeljka rekla KRAJ: Jovana Jeremić sve iznenadila odlukom

Ata Images

Voditeljka "Novog jutra" Jovana Jeremić u vezi je sa vlasnikom pekarske industrije Draganom Stankovićem. Koliko je njihova priča ozbiljna svedoči i činjenica da se ona preselila u njegovu vilu u Grockoj. Zato je iznenadna odluka Jovane Jeremić sve šokirala.

- Dragan je maksimalno uložio u biznis, puno radi. Sad ću vam pokazati kako sve izgleda. Dragan je ipak šef, ja sam propratna - rekla je Jovana, a Dragan je istakao da mu je partnerka ogromna podrška.

Pročitajte: Slike venčanja Jovane Jeremić koje do sada niste videli otkrivaju razlog kraha braka - Jedan detalj slutio je loše (FOTO)

- Ti si moja podrška, moj lavić. Mi smo velika složna porodica - rekao je u emisiji "Premijera vikend-specijal" Dragan, koji iza sebe ima brak.

- Istraživanja koja držim u rukama kažu da sam najčitanija javna ličnost na svim portalima, najšerovanija ličnost na društvenim mrežama, i po pregledima mojih snimaka igre koji broje više od 3.000.000 svaki, da sam popularna u ovom momentu kao narodna pevačica koja može da napuni „Marakanu“.

- Eto to su moji rezultati u ovom momentu, kada sam odlučila da se povučem na neko vreme. Gledaćete me samo na Pinku - napisala je Jovana, koja je nedavno sankcionisana kada ju je Željko Mitrović kaznio sa 50 posto od plate.

Ipak, ona nije jedina voditeljka Pinka kojoj je oduzet honorar, a isto se dogodilo Sanji Marinković.

Komentari (0)

Loading