Celebrity News

Sanji Marinković ukinut honorar: Greška zbog koje je voditeljka najstrože kažnjena

Kažnjena Sanja Marinković zbog greške

Sanji Marinković ukinut honorar: Greška zbog koje je voditeljka najstrože kažnjena

Ata Images

Koliko je posao televizijskog voditelja težak znaju svi koji su makar jednom seli u "vruću stolicu". Jovani Jeremić oduzeto je od honorara zbog greške, a malo njih zna da je kažnjena Sanja Marinković.

Voditeljkaje od 1996. godine domaćica u "Magazinu in" i prolazila je kroz brojne situacije.

Pročitajte: Pare nisu bile problem, ali leka nije bilo - Sanja Marinković o rani na duši - Otišao je a nije ni znao od čega je bolestan

- Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promptera, kakav prompter, to nije postojalo… A svu garderobu mi je šila mama. Ja se uveče isfeniram da bi ujutru mogla da se tapiram. Ovo je mojih ruku delo.

Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, honorari su bili obećavani i nikad nisu isplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo dvesta evra za šest godina. Ja sam dobila kaznu: “Ukinut honorar”. Mislila sam: “Koji honorar, nisam ga ni dobila” - izjavila je svojevremeno Sanja koja je pre voditeljskog posla radila u butiku.

- To je bilo mnogo davno kada sam živela u Londonu. Tako sam dodatno zarađivala svoj honorar. Tada sam radila u butiku, prodavala sam farmerke, a onda sam radila u poslastičarnici, tako sam se snalazila - pričala je Sanja tada.

Pročitajte: Ovako izgleda kada Sanja Marinković sinu slavi 16. rođendan - Strahinja je frajer i po, sve devojčice iz razreda se lepe za njega (FOTO)

- Onda sam stalno nosila jedne patike, bilo mi je izuzetno naporno. To je strašno težak posao gde nisi smeo da sedneš po deset sati. Čak i kada nemaš posla, morao si da stojiš i da se praviš da radiš. Ja sam jedne farmerke sklapala po sto puta - ispričala je Sanja koja je nedavno otkrila da se razvela jer je u braku izgubila sebe.

- Kada je reč o ljubavi, naravno ja sam uvek za to da se rastanemo pre nego što počnemo da se mrzimo, ne da se ne volimo. Dok smo još u prijateljskim odnosima, to je pravi trenutak da shvatimo da možemo jedno bez drugog kao prijatelji i roditelji odlično da funkcionišemo - rekla je Sanja koja priznaje da je svima ugađala, a sebe zapostavljala.

Komentari (1)

Loading