Celebrity News

Supruga Marka Janketića prvi put u javnosti: Glumac Mariju krio godinama, razlog je jasan (FOTO)

Supruga Marka Janektića na premijeri filma Nedelja

Supruga Marka Janketića prvi put u javnosti: Glumac Mariju krio godinama, razlog je jasan (FOTO)

ATA Images

Sin velikana srpskog glumišta Miše Janketića i Svjetlane Knežević takođe poznate filmske i pozorišne glumice svoju privatnost trudi se da što više sačuva od znatiželjne javnosti

Supruga Marka Janketića bila je prava misterija za javnost, ali par se pojavio ruku pod ruku na premijeri filma "Nedelja".

Pročitajte: Miša Janketić bi bio ponosan, svi su na okupu - Isplivala prva porodična fotografija nakon smrti glumca, unuci su dobili počasno mesto

Markov sa svojom izabranicom Marijom ima dvoje dece, a o njoj je govorio samo jednom prilikom, kada je istakao da je odlučio da zasnuje porodicu baš sa njom je su se "razumeli iz prve".

- Mama je divna žena, ne bavi se javnim poslom.
 

- Razumeli smo se i sporazumeli iz prve, što je, pored velike ljubavi i međusobne privlačnosti, presudno uticalo da izgradimo kvalitetan odnos - rekao je glumac za "Gloriju" i dodao da je supruga Marka Janketića njegova srodna duša, te da je u njoj pronašao sve što mu je bilo potrebno za srećan i spokojan život.

- Ima jedan divan stih iz pesme "Na Bogojavljensku noć" Đorđa Balaševića koji kaže: "Bila je moja ljubavnica, saborac i najbolji drug".

- To su tri najvažnije kategorije koje su presudne za vezu. Da imate strast, da budete saborci i bijete iste bitke, a ne svako svoju, i da jedno drugome budete najbolji drug.
 

- Jer ima nešto što se ne govori nikome osim najboljem drugu, odnosno partneru.Sve to me je privuklo, nas dvoje imamo iste ideje o tome kako život treba da izgleda, iste ciljeve i vizije.

Marko i Marija blistali su jedno pored drugog i sasvim je sigrno da je glumac emotivno ispunjen.

Ata Images

 

 

Kao neko ko je odrastao u velikoj porodici, sa bratom i dve sestre, oduvek je sanjao da i sam stvori takvu.

- Mi Janketići smo privrženi jedni drugima i negujemo tradicionalne vrednosti. Gledam moju majku Svjetlanu, ona je sad udovica, ali nije sama.

Deca su oko nje, ima unučiće,potomstvo koje je sad udvostručeno, volimo je i pazimo. Naravno, roditelji ne bi trebalo da prave decu da bi ih ona kasnije pazila, ali to je lepo i normalno.

- Pažnju koju smo mi dobijali od naših roditelja sad uzvraćamo i svojoj deci i roditeljima.

Premijera filma "Nedelja" okupila je brojne poznate ličnosti a Ceca i njen bivši partner Bogdan Srejović sreli su se posle dužeg vremena.

 

Komentari (0)

Loading