Celebrity News

Bojan Karić prvi put u javnosti otkako je Karleuša iznela sve detalje njihovog razvoda, zbog ovoga svi govore o njemu (FOTO)

Bojan Karić prvi put u javnosti nakon što je Karleuša iznela detalje razvoda

Bojan Karić prvi put u javnosti otkako je Karleuša iznela sve detalje njihovog razvoda, zbog ovoga svi govore o njemu (FOTO)

Instagram

Bojan Karić prvi put u javnosti nakon što je Karleuša iznela detalje razvoda. Naime, bivši muž Jelene Karleuše pojavio se na premijeri filma „Nedelja”, a za ruku ga je držala supruga, prelepa Maša Karić.

Iako je Jelena Karleuša u podkastu kod Dragana J. Vučićevića pozvala Bojana da konačno otkrije javnosti kako je do njihovog razvoda došlo, on se tim povodom nije oglašavao. Sada se Bojan Karić prvi put u javnosti pojavio nakon što je njihov razvod bio tema, a umesto da govori o prošlosti, on je istakao da je u skladnom braku, te da je u svoju suprugu zaljubljen kao prvog dana.

Ata Images

 

Podsetimo, Karleuša je u podkastu Informera iznela svoju stranu priče o razvodu braka koji je trajao svega tri meseca.

- Bogoljub je bio protiv naše veze i to mi je rekao. Čak me je zabranio na BK TV. Lažirao je istraživanja u kojima sam ja posle Madlen Olbrajt najomraženija u Srbiji. On je, naravno, bio najvoljeniji.

Pročitajte: U 7.15 ujutru, na naša vrata zakucao je Bogoljubov telohranitelj - Karleuša prvi put o razvodu od Bojana Karića - Za sve je on kriv

Objasnio mi je da negativno utičem na njegovu porodicu. Prozivao je on mene redovno na porodičnim ručkovima na kojima je bilo nas pedesetoro. Čovek je sedeo na čelu, svi ćute i jedu supu, a Bogoljub se obraća samo meni - ispričala je JK i objasnila kako je došlo do razvoda:

- Bojan je svoje isterao i oženio se, a Bogoljub se nije pojavio na svadbi. Bojana nikada nisam prevarila. Dva meseca posle svadbe, u 7.15 ujutru, na naša vrata zakucao je Bogoljubov telohranitelj, koji je meni bio dodeljen. Došao je i mom mužu u lice rekao da je u vezi sa mnom i da hoće da se oženi mnome. Bojan se spakovao i otišao iz stana. Ubrzo sam i ja otišla i od njegove majke sam tražila da mi pošalje papire da potpišem sporazumni razvod - rekla je Jelena.

- Taj momak je u svom telefonu imao „našu" ljubavnu prepisku. Sve one priče da sam uhvaćena na zadnjem sedištu „hamera" su izmišljene. Sve ovo može da potvrdi i Bojan! On zna da me nikada nije uhvatio na zadnjem sedištu. Mnogo bi mi olakšao da je rekao istinu u javnosti, jer sam prošla torturu - zaključila je pevačica.

Komentari (0)

Loading