Celebrity News

Tamara Grujić završila u krevetu drugog muškarca, muž zatečen - postavio joj samo jedno jedino pitanje

Suprug Tamare Grujić nije mogao da veruje šta ga snašlo

Tamara Grujić završila u krevetu drugog muškarca, muž zatečen - postavio joj samo jedno jedino pitanje

Antonio Ahel/ATAImages

Suprug Tamare Grujić je Vuk Đoković, a upoznala ga je na snimanju jedne emisije. Kada su im se u poslovnom smislu putevi razišli, shvatili su da jedno prema drugom gaje emocije.

Ćerka Lenka sada ima pet godina, a stigla je kao prava kruna njihove velike ljubavi, u trenutku kada su pravili planove za vantelesnu oplodnju.

Pročitajte: Ćerka Tamare Grujić VEĆ JE TV ZVEZDA - Mala Lenka u maminoj emisiji opčinila sve, pogledajte kako je porasla (FOTO)

Koliko je njihov brak stabilan, otkrila je Tamara svojevremeno u jednoj emisiji kada je noć provela u krevetu svog kolege.

— Pre par meseci Aleksandar arhitekta i ja završavamo večeru poslednji, nešto malo pričamo, svi su otišli da spavaju. I ja sam otišla da spavam u neko doba. Vuk se probudi, vidi da me nema. Dva – pola tri, ko veli, ja sam sa Aleksandrom, u kafani cirkam. Možeš misliti. Izađe napolje, ukapira da je sve po hotelu pogašeno i pomisli da nisam krenula da mesečarim i krene da me zove: ‘Tamara, Tamara” — ispričala je voditeljka i dodaje kako se ova interesantna situacija nastavila:

Boško Karanović

 

 

— U tom momentu ugleda Aleksandra na terasi, koji se probudio, nije mogao da spava, pita ga: „Gde je Tamara, je l’ kod tebe”, a ovaj kaže: „Ne”. Dva sata su me zajedno tražili, od dva do četiri ujutru, i onda mu je Vuk rekao: „Nema veze, ona se uvek vrati” — kaže Grujićeva za Prvu i nastavlja:

Budim se u sedam sati, otvaram oči i vidim svog tonca u bračnom krevetu pored sebe. Osedim, ustajem i shvatam da je njegova soba preko puta moje. Ulazim u svoju sobu, a Vuk će s vrata: „Gde si ti celu noć?”, kažem: „Ja otišla kod Brane" — ispričala je tada Tamara.

Počitajte: Tamara Grujić prvi put o problemima u braku: Muž i ja godinama ne spavamo zajedno (FOTO)

—  Dva ujutru, ja otvaram vrata njegove sobe i govorim mu nešto vezano za snimanje, sedam pored njega, uzimam mu celo ćebe, ležem, pokrivam se i ništa. Čovek nije mogao da dođe sebi, toliko se paralisao da mu nije palo na pamet da pokuca kod Vuka na vrata i pita za mene — ispričala je ona tada.

 

 

 

Komentari (0)

Loading