Celebrity News

I to baš na majčin rođendan! Marko objavio lepu vest, niko nije srećniji od Dragane (FOTO)

Snaja Dragane Mirković je prava lepotica

I to baš na majčin rođendan! Marko objavio lepu vest, niko nije srećniji od Dragane (FOTO)

Instagram, Luka Šarac

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića važi za prezgodnog momka, koji pred sobom ima svetlu budućnost, a pripadnice lepšeg pola ne ostaju imune na njegov šarm. Ipak, baš na rođendan majke Dragane Marko je pokazao svoju izabranicu, te brojnim devojkama srušio snove.

Naime, snaja Dragane Mirković za javnost će i dalje ostati misterija s obzirom da, kao i njegova sestra Manuela, Marko teži da privatni život zadrži za sebe.

Pročitajte: Deca Dragane Mirković se pojavila na glamuroznoj svadbi - Manuela je stvarno postala kopija svoje mame (FOTO)

Ipak, danas je odgovarao na pitanja pratilaca na svom Instagramu, a na pitanje: "Imaš li devojku?" Marko je odgovorio fotografijom na kojoj misterioznu lepoticu drži za ruku.

Instagram

 

Snaja Dragane Mirković nesumnjivo je dobar izbor za njenog naslednika, a Dragana je svojevremeno otkrila da će uvek podržavati izbore svoje dece.

Ipak, na pitanje novinara lista "Svet" o tome kako bi reagovala da joj sin u kuću dovede starletu, što definitivno nije slučaj, Dragana je rekla:

- Smatram da su mi deca zrela, imaju šesto čulo na mene, dovoljno su inteligentna, pa mislim da ne može bilo ko da ih obrlati. Na kraju krajeva, ne bih bila srećna i presrećna, ali ako se pokaže kao dobra osoba koja voli moje dete, biće dočekana kao da dolazi sa nekog dvora.

Komentari (0)

Loading