Celebrity News

Deca Dragane Mirković se pojavila na glamuroznoj svadbi: Manuela je stvarno postala kopija svoje mame (FOTO)

Deca Dragane Mirković njen su najveći ponos

Deca Dragane Mirković se pojavila na glamuroznoj svadbi: Manuela je stvarno postala kopija svoje mame (FOTO)

Boško Karanović

Bez obzira na veliku popularnost, jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda, nikada nije želela svoju i privatnost svoje porodice da eksponira preterano u javnosti. Pustila je svoje naslednike da odrastu i sami odluče koliko će biti medijski prisutni, pa doskora mnogi nisu ni znali kako deca Dragane Mirković i Tonija izgledaju i čime se bave.

Ipak, kako je ovo era društvenih mreža, Marko i Manuela Bijelić odlučili su da nas puste da malo zavirimo u njihovu svakodnevnicu, a popularnost na "Instagramu" za kratko vreme vrtoglavo im je porasla.

 

Goran Jovanović

 

 

Imali smo tako prilike da se uverimo da dece Dragane Mirković žive zaista jedan bajkovit život kakav bi mnogi njihovi vršnjaci poželeli. Majka im je jedna od najpoznatijih i najvoljenijih pevačica na ovim prostorima, otac im je uspešan biznismen, žive u dvorcu, njihova porodica poseduje firme, skupocene automobile, pa čak i televiziju...

Pročitajte: Dragana Mirković i Toni Bijelić počastili ćerku poklonom vrednim pola miliona dolara - Pašće vam vilice kada budete videli o čemu je reč

I ne samo zbog luksuznog života koji vode, već i zbog lepog vaspitanja, obrazovanja i lepote koja ih krasi, sve češće počeli su da ulepšavaju naslovnice domaćih časopisa, ali i "Instagram" profil popularne mame koja ne odoleva da sa svetom podeli svoj najveći ponos.

 

Instagram

 

 

I sada je to bio slučaj, a fotografija na kojoj deca Dragane Mirković poziraju sa svojom mamom osvanula je na njenom nalogu i pobrala mahom pohvalne reči.

 

Instagram

 

 

- Moji. Život svoj ne volim kao Manuelu i Marka - napisala je Dragana u opisu fotke sa jednog svadbenog veselja gde su porodično prisustvovali.

Ovom prilikom uverili smo se i kako su se deca Dragane Mirković i pevačica skockali za ovo slavlje, za šta su takođe pobrali samo komplimente.

Marko je odabrao svečano trendi odelo, belu košulju preko koje je odenuo teget prsluk, a tu je i kravata i njegov neodoljivi osmeh na koji mnoge devojke ne mogu ostati ravnodušne. 

Pročitajte: Dragana u zagrljaju svoje dece Marka i Manuele! Pogledajte retku porodičnu fotografiju folk dive, SVI KOMENTARIŠU SAMO JEDNO

Manuela je takođe blistala u predivnoj zelenoj haljini, a mnogi su se složili da je slika i prilika poznate mame od koje je nasledila raskošnu lepotu.

 

Komentari (0)

Loading