Celebrity News

Više ne slavim Svetog Jovana! Suzana Mančić promenila krsnu slavu, razlog će vas iznenaditi

Slava Suzane Mančić više nije Jovanjdan

Više ne slavim Svetog Jovana! Suzana Mančić promenila krsnu slavu, razlog će vas iznenaditi

Instagram

Krsna slava Suzane Mančić godidnama je bila Sveti Jovan Krstitelj, koja se obeležava 20. januara. Ipak, voditeljka i odnedavno penzionerka, otkrila je da je krsnu slavu promenila.

Već nekoliko svetaca Suzana je promenila, te ih je proslavljala po nekoliko godina, a sada slavi Svetog arhangela Mihaila.

Pročitajte: To je bila moja velika želja, ali sam je propustila: Suzana Mančić za „Story“ - Nekima nije milo kad vide da si živ i zdrav

- Sveti arhangel Mihailo, to je moja slava. Đurđic je bila slava moje majke i mog muža, slavila sam je nekih osam godina, i onda sam rekla: ‘Vidiš kako žene gube identitet kada se razvedu, izgubiš prezime i slavu’. Onda sam rešila da uzmem tatinu slavu.

Međutim, Sveti Jovan je slava crkve u kojoj sam bila jedan od donatora, to je crkva na Centralnom groblju, gde počivaju moj otac i majka. U znak zahvalnosti dobila sam plaketu i ikonu - objasnila je Suzana jednom prilikom.

 

 

Suzana je godinama iz poštovanja prema crkvi obeležavala Jovanjdan, a sada bogatu trpezu priprema samo za svoju krsnu slavu Aranđelovdan, kada u svom stanu u Beogradu okupi bliske prijatelje i porodicu.

Komentari (0)

Loading