Celebrity News

Godinu dana je nismo videli, kako se samo promenila: Atina Tošić uslikana na putovanju, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Atina Tošić u javnosti posle dužeg vremena

Godinu dana je nismo videli, kako se samo promenila: Atina Tošić uslikana na putovanju, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Privatna Arhiva

U jeku najveće popularnosti, kada su njene mreže napravile bum, Atina Tošić u javnosti je bila jedna od zapaženije dece poznatih roditelja. Njena sličnost sa majkom i harizma koju je na mrežama pokazala osvojili su sve, a onda je usledio potpuni preokret.

Atina Tošić u javnosti se pojavljivala sve ređe, sa mreža je obrisala sve fotografije i potpuno se povukla. Naime, petnaestogodišnja naslednica Jelene Karleuše odlučila je da svoju intimu sačuva za sebe, dok se u međuvremenu posvetila modelingu, koji joj odlično ide.

Pročitajte: Karleuša i Duško jedno uz drugo na Atininoj i Nikinoj rođendanskoj žurci! Pogledajte EKSKLUZIVNE fotke

Ipak, sada je u kratkom snimku, koji je njena mama postavila na mreže, Atina snimljena u ležernom izdanju, na odmoru u Dubaiju, gde joj društvo prave mama i sestra Nika.

 

 

Bez trunke šminke, sa vezanim repom i u opuštenom autfitu, starija ćerka Jelene Karleuše uživala je u opuštenoj atmosferi u inostranstvu, gde je pošteđena konstantnih pogleda radoznalih prolaznika, koji znaju sve o porodici Karleuša - Tošić.

Privatna Arhiva

 

Za razliku od sestre Atine koja uživa u medijskoj ilegali, Nika je prava kraljica društvenih mreža i već ima ozbiljnu bazu fanova.

Komentari (0)

Loading