Celebrity News

Kakve haljine, kakve zvanice: Atina i Nika Tošić blistale na svojoj rođendanskoj žurci, jedan detalj će vas RASPLAKATI (FOTO)

Rođendanska proslava Atine i Nike Tošić - slavlje za pamćenje

Kakve haljine, kakve zvanice: Atina i Nika Tošić blistale na svojoj rođendanskoj žurci, jedan detalj će vas RASPLAKATI (FOTO)

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića juče su proslavile rođendan. Rođendanska proslava Atine i Nike Tošić organizovana je na vrhu jednog beogradskog hotela, a devojčice su imale najbolju žurku do sada.

Pročitajte: Zagrljeni u dvorištu porodične kuće - Karleuša i Duško zajedno na fotografijama, najsrećnije su Nika i Atina (FOTO)

Atina i Nika za ovu priliku odabrale su bele haljinice, obe su ispravile kosu i imale su minimum šminke. Pozirale su sa gostima, đuskale i uživale u svom danu.

Instagram

 

Rođendanske torte bile su spektakularne, sa šarenim detaljima i imenima devojčica, a gošće su dobile i personalizovane sokove, sa imenima devojčica.

Rođendanska proslava Arine i Nike Tošić bila je kao iz snova, a delić atmosfere na "TikToku" podelila je i Nika.

 

@.nikaspam MOJ RODJEDAN @Zje @Aleks♡ #birthday ♬ original sound - 🌚

Ono što je za njihove roditelje najemotivnije je verovatno činjenica da su Atina i Nika sada već velike tinejdžerke i da njihovi rođendani više ne izgledaju kao ranije - nema crtanih junaka i ogromnih torti sa "Elza" motivima, već drugarice iz škole i prava žurka za velike devojke. 

 

Komentari (0)

Loading