Celebrity News

Upoznali su se na njenom koncertu, brak trajao sedam godina: Ko je misteriozni biznismen iz Nemačke za kog se Sneki tajno udala

Bivši muž Snežane Babić Sneki je nepoznanica za javnost

Upoznali su se na njenom koncertu, brak trajao sedam godina: Ko je misteriozni biznismen iz Nemačke za kog se Sneki tajno udala

Anotnio Ahel/Ata

Bivši muž Snežane Babić Sneki je Radomir Stojanović. Sneki o svom privatnom životu govori nerado, pa je tako malo poznato da iza sebe ima brak.

Ona je nemačkog biznismena srpskog porekla upoznala na jednom od svojih koncerata, a 2002. godine se udala u tajnosti za njega.

Pročitajte: Noge ostale u drugom planu! Sneki Babić se OFARBALA U CRNO, svi su u šoku zbog ove transformacije (FOTO)

Brak je trajao sedam godina, a pre razvoda, doživela je još jedan udarac - preminuo joj je otac

– Izgubila sam oca, njegova smrt me je veoma pogodila. Ubrzo posle toga sam se razvela posle sedam godina braka.

Taj deo priče je završen i ja sam nastavila dalje – izjavila je svojevremeno Sneki, koja nikada nije izgubila veru u ljubav.

Od kada je 2009. godine Sneki stavila tačku na sedam godina dug brak sa Radomirom Stojanovićem vodila je tešku borbu da prevaziđe ovu emotivnu situaciju, a sada je prvi put progovorila o razvodu:

- Nije to nešto čime čovek može da bude zadovoljan u životu, ali morate to da prevaziđete. Morate biti jaki i da verujete u sebe.

Uspela sam da prevaziđem to zahvaljujući publici, mojoj muzici, pesmi - rekla je pevačica svojevremeno o razvodu za „Kurir”, a sada je priznala i da joj se dešava da suze ne može da zadrži.

‒ Ima noći kada se plače, kada teku suze - kažem ‘Snežana, nemoj da plačeš’, ali suze i dalje teku. Ali morate da se isplačete, izarlaučete... Možda da se istrčite i onda sebi kažete: ‘Sad je dosta, da vidim gde sam’. 

Na koji način ja rešavam taj problem, da ne oštetim moj kodeks ponašanja, ljude oko sebe i da sebi napravim prolaz, nevezano da li je u pitanju posao ili ljubav ‒ rekla je za Hype TV Sneki.

Kurir TV printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading