Celebrity News

Njegova žena je snimala kako vrištim: Bila je tekstopisac najvećih hitova, a posle veze sa pevačem radi u poslastičarnici

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe je Ina

Njegova žena je snimala kako vrištim: Bila je tekstopisac najvećih hitova, a posle veze sa pevačem radi u poslastičarnici

youtube/printscreen/novo jutro

Dragan Kojić Keba iz braka sa suprugom Oljom ima dvoje dece, sina Igora i ćerku Natašu. Pevač danas uživa u skladnom odnosu sa svojom životnom partnerkom, ali par je imao velike trzavice. Naime, Ljiljana Jevremović tvrdi da je sa pevačem imala aferu, a vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe je Ina.

Iako je u estradnim krugovima veoma poštovana kao vrsni tekstopisac, Ljiljana je široj javnosti postala poznata kao ljubavnica Dragana Kojića Kebe.

Pročitajte: Kebina ljubavnica otkriva ko je Kebina DEVOJKA!

Glavna tema tabloida bila je ova romansa iz koje je, kako je Ljiljana tvrdila, na svet došla i njihova ćerka Ina, međutim folker nije želeo da je prizna. Nekoliko godina trajao je sudski spor, stiglo se i do Strazbura, da bi na kraju Keba priznao očinstvo, ne pokazujući želju da se sa ćerkom upozna i zbliži.

Ljiljana je sve to teško podnela, a o njihovoj ljubavi govorila je sa puno emocija čak i sa ove vremenske distance. Otkrila je da je romansa krenula na njegovu inicijativu, kao i to da joj se pevač na početku nije dopadao.

Vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe pevača ne zanima

Ipak, na udvaranje nije ostala imuna, a ta veza joj je potpuno promenila život. Ispričala je i kako joj je i Kebina supruga navodno priređivala neprijatnosti.

- Ovo ću sada reći prvi put. Na vrat su mi se kačile i Kebina žena i Kebina menadžerka. Ja u bolnici, ne znam da li će mi dete koje je tada imalo tri meseca preživeti, Ina u staklenom boksu, za nju svaka kap mog mleka može da bude život, one mene zovu, a ja ne smem da se ne javim na telefon.

youtube/printscreen/novo jutro

 

 

Jedna preti zatvorom, ova druga isto preti, a ja ne znam ko je i šta je, ima neke silne diskoteke po inostranstvu.

Prestravljena se borim za život deteta, zovem Kebu i plačem i molim, vrištim, čas plačem, čas kunem i molim da me ne zovu i ne uznemiravaju. Svi su u bolnici bili obavešteni da nikoga ne puštaju do Ininog boksa sem mojih roditelja.

Anotnio Ahel/Ata

 

 

Olja me je pozvala i rekla da je snimila kako ja vrištim i kako se ona i drugarica smeju. Kružila je po estradi ta kaseta, možda je i dan-danas čuvaju, kako se Olja Kojić smeje mojim vapajima majčinskim sa svojim drugaricama, smeje se jednoj majci koja ne zna da li će joj dete preživeti. Molila sam da me ostave na miru. Ja se sada tresem i nije mi dobro - ispričala je za Nova.rs. Ljiljana koja danas radi u poslatičarnici.

 

Komentari (0)

Loading