Celebrity News

Nisam jedina, varao je Olju i sa NJOM: Kebina ljubavnica otkriva ko je Kebina DEVOJKA! Olji će srce pući od tuge (FOTO)

Kebina ljubavnica otvorila dušu

Nisam jedina, varao je Olju i sa NJOM: Kebina ljubavnica otkriva ko je Kebina DEVOJKA! Olji će srce pući od tuge (FOTO)

Kebina ljubavnica otvorila dušu

Ljiljana Jevremović je devedesetih i početkom dvehiljaditih godina bila najtraženiji tekstopisac u našoj zemlji. Osim što je bila poznata kao karijerno ispunjena žena, javnost će je pamtiti i po romansi koju je imala sa Draganom Kojićem Kebom, sa kojim ima ćerku.

 

Tv printscreen

 

Ona je svojevremeno sve šokirala otkrićem da je proživljavala pravu agoniju kad je njena ćerka imala tek nekoliko meseci i bila u bolnici, a Kebina supruga Olja je tada Ljiljanu navodno zvala da joj preti.

Pročitajte: Nežno je grli i mazi - Pogledajte fotografiju iz perioda kada je Keba varao ženu Olju sa Ljiljom Jevremović, KAKVA JE OVO LJUBAV BILA

 

„Popularnost je čudo, mene je posle 20 godina zvala neka njegova devojka da me pita da li je on kod mene, ti kada si na televiziji, ti si u svim njihovim životima. Svašta se dešavalo, kada je otac mog deteta rekao da dete nije njegovo, što je veliki greh, toliko bivših veza, svi su se sjatili da se raspituju da li je iz ove ili one familije, pa su ispremeštali godine, pa im nije bilo jasno kada je rođeno dete i kada sam sa kim bila.

- Totalni rusvaj mi je napravljen od života, a da ne pričam od imena šta su mi napravili. Od jednog lepog i časnog imena Ljiljana Jevremović dodato ljubavnica, ja mislim da sam češće bila ljubavnica od Monike Levinski u Americi koliko je puta taj epitet stavljen ispred mog imena“, ispričala je Ljiljana za portal Nova.rs na ivici suza.

 

ATA Images

 

Ljiljana je svojevremeno pričala i kako je ostala u drugom stanju sa pevačem, i kako je on bio taj koji je želeo potomke.

Pročitajte: Koliko ju je samo voleo - Pogledajte fotografiju iz perioda kad je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom



„On je tada tek gradio karijeru, nije bio bogat, imao je samo polovinu kuće… Ja sam imala više od njega. Recimo, izlazimo iz mog stana i on me tera da gasim sijalice i štedim struju, a ja je plaćam.

- Već mu je bilo u krvi da štedi i da se stiska. Više je živeo kod mene nego kod kuće, gasio je telefon, govorio da je na tezgi. Čim sam zatrudnela ja sam mu rekla. On je želeo dete, ali ja sam imala zdravstvene probleme i čak sam ga psovala.

- On je zapravo uhvatio mene na dete, ne ja njega. Situacija se dešava u mom stanu. Bili su mi plodni dani. Ja sam donela kondome, a on ih je bacio sa terase i tada sam ostala u drugom stanju“, ispričala je tada Ljiljana.

 

Facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading