Celebrity News

Novi poraz na terenu, nova kriza u braku? Jelena Novaka napuštala čak tri puta, ali jedna osoba nije dozvolila da se razvedu (FOTO)

Bračna kriza Jelene i Novaka Đokovića često je tema tabloida

Novi poraz na terenu, nova kriza u braku? Jelena Novaka napuštala čak tri puta, ali jedna osoba nije dozvolila da se razvedu (FOTO)

Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Prema medijskim nagađanjima, bračna kriza Jelene i Novaka Đokovića nastupa svaki put kada teniser doživi poraz na terenu ili, pak, upadne u nekakvu vrstu emotivne blokade.

Istina je da sportista i njegova izabranica imaju razne faze, te da su za proteklih deset godina braka zasigurno imali i uspone i padove, a da li su oni bili baš toliko isključivi i pretili da dovedu do razvoda najbolje svedoče njihovi voljeni, prvo roditelji supružnika.

Pročitajte: Razvod više ne može da se krije! Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Brojnim situacijama zasigurno su svedočili i prijatelji i poznanici, te nije čudo što se godinama priča kako je Jelena imala nameru da napusti Novaka, te da u toj nameri nije istrajala iako je čak tri puta pakovala kofere.

Profimedia

 

Izvor sa Scandal tvrdi da supruga slavnog tenisera nije mogla da se nosi sa njegovim padovima i porazima jer se on tada povlačio u sebe i eliminisao druge.

Boško Karanović

 

- Pored kuće, dece, bračnih obaveza, vođenja Fondacije, poslova, javnosti, imala je nad glavom i Novakove uspone i padove, ali i povredu lakta. Tada im je bilo najteže. Baš u to vreme imao je niz poraza i mnogi su ga kritikovali. Novak se povlačio u sebe, nije znao kako da se izbori sa pritiskom javnosti.

 - Jelena je pokušavala da ga podigne na razne načine, pričala je s njim danima i noćima, tražeći način da ga vrati na put uspeha, ali on tada nije imao snage. To ju je pogađalo pa je, da bi ga trgla, govorila da će otići i da se neće vratiti dok ne bude ponovo stari Nole.

Luka Šarac

 

Bračna kriza Jelene i Novaka Đokovića kulminaciju na svu sreću nije doživela, a sve zahvaljujući Dijani Đoković.

Svekrva je umešala prste i popularnoj snaji dala nekoliko saveta koje je ona dobro upamtila.

- Dijana je to na vreme osetila, pa je bila ključna u rešavanju problema. Dosta je tada Jeleni pomagala oko dece i drugih obaveza, ali ju je i svakodnevno bodrila. Kroz suze joj je ponavljala: "Ajde, ne padaj, moraš izdržati, na kraju sve ostane na nama ženama. Samo budi uz muža i biće sve u redu."

Profimedia

 

- Žena je stub porodice, ako ona padne, pada sve. Zamisli kroz šta sam sve ja morala da prođem dok smo još bili podstanari i morala da se bavim mužem, i decom, i borim se da preživimo, posveti se tome da održiš porodicu na okupu i da svi zajedno pregrmite ove teške trenutke.

Pročitajte: Novogodišnja jelka u domu Jelene i Novaka Đokovića je ove godine stvarno posebna (FOTO)

Jelena je poslušala svekrvu i uradila kako joj je kazala. Novak je uspeo da se izbori sa svojim "demonima", operisao je lakat i uspeo da se plasira u sam vrh, te ga već nekoliko godina smatraju najboljim sportistom na svetu.

Scott Barbour/Getty Images

 

S obzirom da je nedavno izgubio u polufinalu, što je posle dugo vremena prvi Novakov poraz, svi se pitaju hoće li to opet uticati na njegov odnos sa suprugom.

Komentari (0)

Loading