Celebrity News

Spojila ih bolest, pa dobili najlepši životni poklon: Ovako izgleda muž Jelene Janković

Ko je muž Jelene Janković mnogi se pitaju

Spojila ih bolest, pa dobili najlepši životni poklon: Ovako izgleda muž Jelene Janković

antonio/ahel/ata

Slavna teniserka ne pojavljuje se u medijima otkako je postala majka u aprilu 2021. godine. Ćerka Una je njen život poptuno promenila, a svi se pitaju ko je muž Jelene Janković.

 Ugledni doktor i Jelenin izabranik Branko Barać o sebi ne voli da otkriva previše.

Pročitajte: Kako se raspala porodica Aleksandre Prijović

Međutim, dok se o teniserkinom životu prethodnih godina naširoko pisalo, muž Jelene Janković za javnost je nepoznanica.

Štaviše, povučen život izuzetno prija ovom doktoru, bez obzira na to što popularnost njegove nevenčane supruge sigurno otežava da mu svakodnevica stalno prolazi u „ilegali”.

Ko je muž Jelene Janković mnogi ne znaju

Najteže mu je verovatno bilo na početku zabavljanja s Jelenom, kada je interesovanje javnosti ujedno bilo i najveće, pa se naširoko pisalo o tome kako su se upoznali.

Naime, muž Jelene Janković radio je tada upravo na mestu gde je bivša teniserka potražila lekarsku pomoć nakon što je ustanovljeno da je pozitivna na koronavirus 2020. godine.

Njihov odnos započeo je strogo profesionalno, ali su emocije ubrzo proradile.

Muž Jelene Janković je uspešan internista koji radi na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Iako je najšira javnost za njega čula od početka veze s teniserkom, Branko Barać imao je javne nastupe i ranije u sferi posla kojim se bavi. 

printscreen/b92

 

 

Doktorirao je medicinske nauke 2018. na Beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine, ima i master iz endokrinologije. Član je brojnih domaćih i međunarodnih udruženja stručnjaka, i generalni je sekretar Srpskog društva za proučavanje starenja muškaraca.

Doktor Barać je takođe član medicinske komisije košarkaškog kluba Crvena zvezda, kao i doktor srpskog nacionalnog golf tima.

Otkako je u njihove živote stigla naslednica Una, Jelena i Branko uživaju u porodičnoj sreći daleko izvan domena javnosti, pa je i mesto gde žive nepoznanica.

Ata Images

 

 

 

Kako su mediji pisali, u vlasništvu teniserke nalazi se kuća u San Dijegu, u Americi, i imanje na Fruškoj gori, koje je Jelena kupila zajedno sa suprugom neposredno pred dolazak naslednice na svet, preneo je „Kurir” svojevremeno.

Budući da je osoba koja drži do svoje privatnosti i strogo u tajnosti čuva detalje ličnog života, javnost nije imala prilike da vidi unutrašnjost doma Jelene Janković, za koji se spekuliše da se nalazi u Beogradu.

Komentari (0)

Loading