Celebrity News

Uništile su ga godine i životna drama: Evo kako danas izgleda pakleni kuvar Saša Mišić - Nećete ga prepoznati

Saša Mišić danas izgleda ovako

Uništile su ga godine i životna drama: Evo kako danas izgleda pakleni kuvar Saša Mišić - Nećete ga prepoznati

youtube printscreen

Kada se na malim ekranima emitovao kulinarski šou „Paklena kuhinja”, brojne dame ostale su opčinjene harizmom Saše Mišića, kuvara i voditelja pomenutog projekta. Ipak, Saša Mišić danas izgleda potpuno drugačije, a iza njega je i turbulentna životna priča.

Nakon emitovanja poznate emisije Saša Mišić povukao se iz javnosti, da bi se 2011. godine opet pisalo o njemu, kao ocu kome je žena ostavila troje dece i otišla. 

Pročitajte: Tužna priča Paklenog kuvara - OVO je Katrin Mišić, žena koja ga je ostavila sa troje dece

- Mesecima živim kao samohrani otac troje dece. Moja supruga Katrin nije se snašla u ulozi majke u Srbiji pošto ta uloga u Nemačkoj, odakle je poreklom, izgleda potpuno drugačije.

Odlučila je da živimo ovde jer smo želeli da deca rastu u uslovima koji u Nemačkoj više ne postoje - izjavio je tada Saša, ipak, stvari su se ubrzo zakomplikovale.

 

Pakleni kuvar našao se na udaru, kada mu je Centar za socijalni rad oduzeo decu i vratio ih majci, njegovoj supruzi Katrin Grujning. Razlog za to, kako su pisali mediji, bilo je nasilje u porodici.

Epilog ove dramatične priče javnosti je ostao nepoznat, a Saša Mišić danas je srećno oženjen damom čiji identitet nije poznat javnosti, i sa kojom ima još petoro dece.

Kako Saša Matić danas izgleda pogledajte ovde.

Na društvenoj mreži Instagram veoma je aktivan. Ima svoju emisiju „Ognjište” i izgleda drugačije.

Danas je nešto mršaviji, prosed, ali i dalje duhovit i harizmatičan kuvar, koji obilazi Srbiju u potrazi za autentičnim srpskim receptima.

Komentari (0)

Loading