Celebrity News

Govorio je da nisam ni mlada, ni lepa: Razvod Suzane Mančić bio neminovan

Razvod Suzane Mančić morao je da se dogodi

Govorio je da nisam ni mlada, ni lepa: Razvod Suzane Mančić bio neminovan

Milan Maričić ATA images

Suzana Mančić, otkako se pojavila na javnoj sceni, sinonim je za lepotu i ženstvenost. Kako je sama priznala, muškarci su pred njom padali na kolena. Ipak, ona brak nije uspela da sačuva - razvod Suzane Mančić bio je neminovnost.

„Loto devojka” se udala iz velike ljubavi, a venčanje je pratilo niz loših stvari.

Pročitajte: Imao je paralelnu vezu - Suzana Mančić ostala sama tik pred praznike

- Pamtim niz malera koji su nam se desili pred venčanje. Mladoženja je dve nedelje pred svadbu slomio nogu. Doktor Sloba Ivanović mu je na dan venčanja skinuo gips u kadi našeg kupatila.

Onda je moj tata pao niz stepenice dok je nosio svadbenu tortu i završio je u Hitnoj. Bez obzira na sve, bilo je to veselje za pamćenje - ispričala je za „Informer” Suzana, koja je prvi put na ludi kamen stala 1989. godine sa Nebojšom Kunićem, s kojim je dobila ćerke Teodoru i Nataliju.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da se niko osim njega ne bi oženio njom.

Od muzičara se razvela nakon osam godina braka, ali kako kaže, svoju odluku je preispitivala. Međutim, nikada se nije pokajala.

Pročitajte: Suzana Mančić za „Story“ - Nekima nije milo kad vide da si živ i zdrav

Sada je ispričala da je sa mužem imala problem i zbog odluke da se fotografiše za „Plejboj”.

- To je bila prva ponuda i mogla sam da dobijem dobar honorar, ali sam bila stidljiva, imala sam i dvoje dece. Međutim, kasnije se otvorio srpski „Plejboj” i urednica je bila Duška Jovanić.

Ona je znala kako će me „kupiti”. Rekla mi je: „Samo posebne žene pomeraju granice, samo one pametne i hrabre”.

Tu sam se pronašla. Ponosim se time i mislim da sam „Plejboju” dala što mu treba. Skinula sam se, bilo je vrlo sofisticirano i umetnički.

Boško Karanović

 

 

Ekipa je bila divna, fotografije su bile veoma estetske, samo mi se naslovna strana nije svidela. Nekako je bila sivkasta - ispričala je za 24 sata.hr Suzana i objasnila kako je porodica reagovala na tu njenu odluku.

- Skandal strašan. Muž nije sa mnom pričao pet dana. Već mi je ranije rekao, kada bismo pričali na tu temu, da će se razvesti.

Bili smo na letovanju kada je izdanje izašlo i nazvala sam mamu da pošalje rođaku da kupi. Majka se šokirala jer nikome nisam rekla za to. Onda me nazvala i rekla mi: „Lilice, ja se ponosim tobom”. Meni je njena podrška oduvek bila najvažnija.

Suzana je drugi put stala na ludi kamen 2018. godine sa dogogodišnjim partnerom Simeonom Ocomokosom.

 

 

Komentari (0)

Loading