Celebrity News

Ponižavala sam se kao žena: Melina priznala ono što niko nije znao o Harisu

Melina i Haris Džinović više ne mogu da nađu zajednički jezik

Ponižavala sam se kao žena: Melina priznala ono što niko nije znao o Harisu

Antonio Ahel/ATAImages

Modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović razvode se nakon 22 godine ljubavi. Melina i Haris venčali su se 2014. godine i imaju ćerku Đinu i sina Kana.

Pročitajte: Ova lepotica je sve učinila da rastavi Harisa i Melinu

Kraj braka je iznenađenje za sve jer je modna kreatorka o uskoro bivšem suprugu govorila uvek u superlativu. Čak je priznala da je ona bila ta koja je pravila ljubomorne scene.

- Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna.

Ata Images

 

 

Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala - rekla je Melina nedavno za naš magazin kada je istakla da joj je pevač velika podrška u svakom segmentu života.

-  Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja - ispričala je dizajnerka koja je priznala da je Harisa pitala uvek za sve.

 - Dok Harija nisam upoznala, bila sam upućena isključivo na školu, putovanja i ispite. Volela sam kućna druženja, dobre filmove i knjige. Prekretnica se dogodila sa dvadeset dve godine, kada sam se udala za njega i rodila decu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Danas živim slobodan život bez ikakvih zabrana, Harija uvek pitam za sve, pa čak i da li mogu da izađem, što je njemu smešno. Vodim život kakav mi je on omogućio i to čovek može samo da poželi - rekla je kreatorka za „Story”.

Komentari (0)

Loading