Celebrity News

Ova lepotica je sve učinila da rastavi Harisa i Melinu: Kan i Đina ništa nisu znali, obožavaju je (FOTO)

Melina i Haris Džinović pokrenuli su razvod

Ova lepotica je sve učinila da rastavi Harisa i Melinu: Kan i Đina ništa nisu znali, obožavaju je (FOTO)

Ata Images

Melina i Haris Džinović razvod su krili od svih. Mesecima, pojedini mediji tvrde da su još pre godinu dana odlučili da se raziđu, ali da su to tajili prvo od svoje dece, zatim od Melininih roditelja, a naposletku i prijatelja i medija.

Nije bilo lako prelomiti preko jezika  i reći ono što se samo u najluđim košmarima sanja, a to je da se razilaze posle gotovo dve i po decenije zajedničkog života.

Pročitajte: Tamara Vučić prvi put o gubitku bebe - Iskusila sam veliku tugu

Romansu, koja je prerasla u ozbiljnu vezu, otpočeli su kada je Melina bila na trećoj godini studija. Tada je živela u Istanbulu, a Haris u Parizu.

Ata Images

 

Bez mnogo razmišljanja pozvao ju je kod sebe, a kada je došla upkros negodovanju roditelja, nije više od njega odlazila.

Blizu 12 godina supružnici u razvodu živeli su bez bračnog ugovora overenog pred matičarem. Na taj korak odlučili su se tek po rođenju ćerke Đine i sina Kana, a taj momenat bio je preloman, i kada su se neke situacije u porodici slegle i dovele u red.

 

 

Naime, Melinini roditelji sve dok nije ostala u drugom stanju negodovali su na njenu vezu sa trideset godina starijim pevačem. 

Nisu se slagali, posebno njena majka Elma Galić, sa vezom, koja po njihovom mišljenju nije imala budućnost.

Vila koja pripada Melini nakon razvoda- Paparaco lov printscreen

 

Nisu tada bili ni svesni koliko su bili u pravu, ipak kada je Melina rodila, prvo ćerku, pa sina, nisu imali izbora do da njoj i suprugu daju blagoslov.

- U početku njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama. Sećam se da sam joj govorio: “Proći će to brzo. Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije. Upravo je bilo tako" - ispričao je svojevremeno Haris, koji se danas sa taštom odlično slaže.

Ata Images

 

Sa taštinim blagoslovom, 12 godina kasnije na jahti u Dubrovniku, pevač je uzeo kreatorku za ženu, čemu su svedočila njihova deca, a na mestu kumova našli su se Filip Cepter i Slavica Eklston.

Pročitajte: Nije više mogla da ćuti! Melina se oglasila povodom razvoda, a ubrzo je i Haris rekao svoje (FOTO)

Sigurno je da su u tom trenutku Melina i Haris maštali o tome da će duboku starost dočekati zajedno, gledajući naslednike kako se žene i udaju, a o razvodu nisu ni pomišljali.

Nažalost, sudbina im je podelila karte kojima se nisu nadali. Zahtev za razvod je prosleđen, a krajnji rezultat vezan za dalji odnos i imovinu za sada je enigma.

 

 

Svi se nadaju da će Melina i Haris Džinović razvod herojski podneti, te da će se prijateljski razići.

 

 

 

Komentari (0)

Loading