Celebrity News

Mnogima je lepša od Severine: Poznata voditeljka bila u vezi s Milanom Popovićem, pa nestala iz javnosti (FOTO)

Bivša devojka Milana Popovića je ova voditeljka

Mnogima je lepša od Severine: Poznata voditeljka bila u vezi s Milanom Popovićem, pa nestala iz javnosti (FOTO)

youtube/kurir/printscreen

Privatni život Milana Popovića nepoznanica je za javnost, makar otkako se rastao od Severine. Poznato je da ima troje dece i četvrto na putu sa misteriznom Bojanom, a mnogi su zaboravili da je bivša devojka Milana Popovića ova voditeljka.

Pre nego što je uplovio u vezu sa Severinom, Milan Popović je bio s Katarinom Šišmanović, koja se u javnosti retko pojavljuje.

Pročitajte: Severina opet ostala bez sina! Odluka slomila pevačicu

U jednom trenutku proširila se informacija da se ovaj par pomirio nakon neuspešnih veza, ali Katarina je to demantovala.

Posle okončanih burnih veza, na večnu ljubav zaklela se osam godina starijem investitoru iz Slovenije Dejanu Kitiću. Venčanje na plaži upriličeno je u Dominikanskoj Republici.

Godinu dana kasnije usledio je razvod, a razlog je bio taj što Dejan nije imao nameru da se preseli u Srbiju, dok ona nije želela da joj dom bude u Sloveniji.

Pročitajte: Napokon ju je zaboravio! Šest meseci od raskida sa Cecom Bogdan Srejović u zagrljaju OVE poznate voditeljke (FOTO)

- Razvela sam se zato što više nisam mogla da budem sama u braku. Brak podrazumeva da dvoje ljudi provode vreme zajedno, da zajedno spavaju i bude se, planiraju dan, godinu, život, pa čak i da se svađaju. Ja sam bila u zvaničnoj vezi sa nekim, a opet sam živela sama - ispričala je Katarina posle razvoda za magazin „Story”.

- Mnogo bolje se sećam trenutka kada sam pomislila da je on osoba s kojom bih provela ostatak života. Bila sam sigurna da ne grešim. Međutim, oboje smo veoma brzo ušli u brak, a da nismo ni bili svesni koliko odricanja to nosi...

Naročito kada živite 600 kilometara udaljeni jedno od drugog i čekate vikend da biste proveli neko vreme zajedno.

Možda je ipak presudni momenat bio kada mi je rekao da nikada neće živeti sa mnom u Srbiji - rekla je nekadašnja domaćica emisije „Sve za ljubav”, koja se iznenada povukla s malih ekrana, ali i iz javnosti.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading