Celebrity News

Severina opet ostala bez sina: Odluka slomila pevačicu - Boriću se do zadnje kapi krvi za svoje dete

Severina izgubila starateljstvo nad sinom

Severina opet ostala bez sina:  Odluka slomila pevačicu - Boriću se do zadnje kapi krvi za svoje dete

Anotnio Ahel/Ata

Severina izgubila starateljstvo nad sinom, Vrhovni sud u Hrvatskoj doneo je odluku.

Severina Vučković izgubila je pravnu bitku vođenu za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a Vrhovni sud je doneo presudu da se starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom u potpunosti vraća ocu deteta.

Pročitajte: Ekskluzivno za STORY! Severina KONAČNO progovorila o druženju Milana Popovića i Igora Kojića, sestri Marijani i šta ZAISTA misli o Srbima

Severinin advokat nema saznanja o navedenoj odluci Vrhovnog suda pa kaže da ne može da je komentariše, piše u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Severina izgubila starateljstvo nad sinom, pa se oglasila za hrvatske medije

- Evo sad su i Vrhovne sudije dale svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, sa kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja zajedno sa njim.

Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda - rekla je pevačica.

 

- Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrati s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati.

 

J. M. S./ATAImages

 

 

- Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta.

Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem govoriti da ne bih nekoga uvredila.

Pročitajte: Posle toliko godina VRATIO SE U NJEN ŽIVOT - Severina je sve potvrdila na Instagramu, OVAKO JE BOLJE ZA SVE (FOTO)

- Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna.

Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi da živi sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani - poručila je pevačica.

Podsećamo, 2021. godine Županijski sud u Splitu doneo je odluku o zajedničkom starateljstvu.

Izvor: Jutarnji.hr

 

Komentari (0)

Loading