Celebrity News

Napustila je stan u kom su živeli godinama: Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

Saša Kovačević privatni život ne krije

Napustila je stan u kom su živeli godinama: Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kovačević privatni život ne krije.

Često ističe da je presrećan otkako je u njegov život ušla izabranica Zorana Tasovac.

Pročitajte:  Zorana besna zapretila odlaskom, Saša nema drugog izbora nego da pristane

— Zoranu sam upoznao na Instagramu.

Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije. Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje.

Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao.

Nju krasi stvarno mnogo lepih stvari — ispričao je jednom prilikom Saša koji je Zoraninu ćerku Iskru Srejović prihvatio kao svoju.

Posvećen devojčici i Zorani, Saša se nada da će u jednom momentu i on i njegova izabranica dobiti dete, kako bi porodica bila kompletna.

Pročitajte: Venčao se Luka Raco? Glumac blista u odelu, njegova izabranica u bajkovitoj venčanici (foto)

Iako je porodica koju je sebi izgradio oaza blagostanja, Saša Kovačević doživeo je veliku traumu kada se njegova primarna porodica raspala, a roditelji odlučili da se razvedu.

Instagram

 

Iako o odnosima u porodici Saša nikada ne priča, pre pet godina u domaćim medijima odjeknula je kao bomba vest - razveli se roditelji Saše Kovačevića.

Posle višegodišnjih nesuglasica Milena i Dragan Kovačević, uprkos pokušajima njihovih sinova da izglade odnose roditelja, razveli su se, a majka je napustila stan koji su iznajmljivali u Zemunu.

Porodični krah ostavio je ozbiljne posledice na Sašu, koji je odlučio da o tome ne priča javno, ali je sve od sebe dao da svoj odnos sa Zoranom Tasovac održi idealnim.

Komentari (0)

Loading