Celebrity News

Kriza pokucala na vrata: Zorana besna zapretila odlaskom, Saša nema drugog izbora nego da pristane (Foto)

Devojka Saše Kovačevića često je tema medija

Kriza pokucala na vrata: Zorana besna zapretila odlaskom, Saša nema drugog izbora nego da pristane (Foto)

Ata Images

Manekenka Zorana Tasovac poznatija široj javnosti kao devojka Saše Kovačevića vrlo je brinula dok je muzičar bolovao.

Kao što to uvek biva kada bolest uđe u nečiji dom, širom se vrata otvore i svakojakim mislima i razmišljanjima na razne teme.

Pročitajte: Bio je najlepši dečko na estradi: Sašu Kovačevića pogodila teška bolest, pogledajte kako izgleda posle bolnice (FOTO)

Budući da je sa kantautorom Zorana u vezi već pet godina, navodno i žive pod istim krovom, logično je što se, kada se on razboleo, ona zapitala o njihovoj budućnosti.

Ata Images

 

Prema izvoru Paparaca, devojka Saše Kovačevića pokrenula je nedavno pitanje ozvaničenja veze i u neku ruku dala muzičaru ultimatum.

Pročitajte: Devojka Saše Kovačevića Zorana Tasovac OBRADOVALA SVE VESTIMA: Dobro pogledajte fotografiju, vreme je da se ČESTITA

– Zorana mu je rekla da treba da se venčanju jer joj ne prija da je već pet godina zovu njegovom devojkom i da se njihova veza provlači kao neozbiljna. Ona ga je ucenila da će ga ostaviti ako se ne venčaju do kraja godine. Sale je bio u šoku i rekao joj je da ne brine, jer već misli o tome - kazao je izvor.

Instagram

 

 

Da li je sve gore navedeno samo plod nečije mašte, možda rezultat šale ili je pak sve do poslednjeg slova istina vreme će pokazati.

Pročitajte: Posle 10 dana na intenzivnoj nezi Saša Kovačević ponovo u javnosti, prepolovio se (foto)

Na kraju krajeva, početkom naredne godine sve bi trebalo da se razjasni, jer tada navodno ističe Zoranin ultimatum dat Kovačeviću.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading