Celebrity News

Radu Manojlović izdali najrođeniji: Pevačica ne prestaje da plače - kako je mogao ovo da uradi

Brat Rade Manojlović nije želeo duet sa pevačicom

Radu Manojlović izdali najrođeniji: Pevačica ne prestaje da plače - kako je mogao ovo da uradi

Ata Images/Antonio Ahel

Kada je Rada Manojlović objavila na društvenoj mreži da nema ništa gore nego kada te najrođeniji razočara, mnogi su se zapitali šta se to dogodilo u porodici pevačice.

Pročitajte: Ovo je žena koju Rada Manojlović ocu nije oprostila (FOTO)

Brat Rade Manjlović nije želeo duet sa pevačicom, ali to nije ono što je pevačicu najviše povredilo.

Naime, Rada je nedavno istakla da će uskoro izdati duetsku pesmu sa Nenadom, ali do toga nije došlo.

Pesmu o brati i sestri koji su razdvojeni od detinjstva Rada i Nenad nisu otpevali.

Kako prenose mediji, pevačica je svom bratu ponudila duet, ali je on odbio i to ne direktno, jer joj nije odgovarao na poruke, već je njegova supruga saopštila Radi da ne želi duet.

Blic TV printscreen

 

 

– Rada će tu pesmu snimiti, sada samo s nekim drugim, jer je pesma čista emocija i lepa priča o bratu i sestri. Svako ko je čuo demo-snimak se naježio.

Ona je pisala Nenadu i poslala mu snimak, ali joj on nije odgovarao – govori izvor za Star.

– Negde posle Nove godine, Rada mu je opet pisala i nije dobila odgovor. U jednom trenutku joj se javila Nenadova žena i rekla joj kako on sada ne planira da snima duete, jer želi da izbaci solo pesme.

Rada i njena sestra Maja ostale su u šoku, on se njoj nije javio uopšte, a priča kako je Rada njega sabotirala, jer navodno nije htela da mu pomogne i tako dalje, a on je taj koji je svaku put nju odbio.

– Nenadov i Radin tata je isto ljut na njega, ne zato što neće sa njom duet, nego zato što se nije udostojio da joj se javi i da sa njom popriča.

Njoj je mnogo žao što oni nemaju bliži odnos i što Nenad ne želi da komunicira sa njom, a niko ne zna zašto je to tako. Rada je baš plakala kada joj se snaja javila i rekla da Nenad ne želi da peva sa njom – zaključio je izvor.

Komentari (0)

Loading