Celebrity News

Samo jednom se oglasila za medije: Ovo je žena koju Rada Manojlović ocu nije oprostila (FOTO)

Maćeha Rade Manojlović se samo jednom oglasila za medije

Samo jednom se oglasila za medije: Ovo je žena koju Rada Manojlović ocu nije oprostila (FOTO)

Blic TV printscreen

Prerani odlazak majke Mirjane obeležio je život Rade Manojlović. Ova rana nikada nije zacelila, a još joj je teže bilo da se oporavi kada je svega nekoliko meseci od majčine smrti u život njenog oca ušla izvesna Suzana.

Maćeha Rade Manojlović sa njenim ocem zabavljala se godinu dana, pre nego što se uselila u njihovu porodičnu kuću u Četerežu.

Pročitajte: I kamen bi zaplakao - Pogledajte jedinu fotografiju Rade Manojlović sa pokojnom majkom

- U pitanju je bilo možda prvih nekoliko meseci, zato što je za mene i moju sestru to sve nekako bilo rano nakon što se desilo to što se desilo sa mamom, pa je prošlo godinu i nešto dana nakon što je tata našao novu partnerku, pa je ona došla kod nas da živi.

Nama je to bilo rano sve. Moje mišljenje je da će to uvek biti rano i sveže i da smo se mi pitale, ko zna... - iskrena je bila Rada za emisiju „Premijera”.

Ipak, godine su učinile svoje, a Rada i njena sestra Maja vremenom su prihvatile ženu koja je njihovom ocu vratila osmeh na lice, te danas sa njom imaju dobar odnos.

Privatna arhiva

 

Maćeha Rade Manojlović samo se jednom oglasila za medije, a o odnosu sa Radom Manojlović ispričala je sledeće:

- Ne volim da dajem izjave jer nisam javna ličnost. Kada sam došla da živim ovde sa njihovim ocem, ja se nisam trudila da im zamenim majku. 

Tretiram ih isto. Glupo bi bilo da kažem da ih volim više od svoje dece, ali ne razdvajam ih. Svaka dobije isti poklon za rođendan - istakla je ranije Suzana.

youtube printscreen

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading