Celebrity News

Intiman momenat dospeo u javnost: Prezgodni muž Kristine Radenković i voditeljka u prisnom zagrljaju, ovakve ih niste videli (FOTO)

Muž Kristine Radenković u voditeljku zaljubljen kao prvog dana

Intiman momenat dospeo u javnost: Prezgodni muž Kristine Radenković i voditeljka u prisnom zagrljaju, ovakve ih niste videli (FOTO)

F.S./ATAImages

Muž Kristine Radenković već devet godina sa voditeljkom ispisuje redove najlepše ljubavne priče, ipak, svoju intimu trudi se da sačuva u svoja četiri zida.

Nikola Radojević i Kristina Radenković svoju ljubav krunisali su rađanjem ćerke Tare i sina Rogana, a kako bi svoju ljubav osnažili, potrudili su se da uvek imaju vremena jedno za drugo.

Pročitajte: Žao mi je što ocu nisam stigla ovo da kažem - Najveći gubitak Kristine Radenković

Tajnu bračnog uspeha podelila je voditeljka, kada je uz fotografiju sa skijanja kratko napisala:

- Tih pola sata nasamo - čime je obrazložila osmehe i zaljubljene poglede koje je sa suprugom razmenjivala.

F.S./ATAImages

 

Njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno, a danas se vole kao prvog dana:

- Nikola i ja upoznali smo se slučajno, i to na ulici dok je on tražio izgubljenog psa, a ja šetala svoje dve kuce - ispričala je svojevremeno, te dodala:

- Pošto sam slaba na životinje, dala sam se u akciju da mu pomognem. Kada sam ga tokom traženja srela još jednom, dao mi je svoju vizitkartu, a ostalo je istorija.

Instagram

 

Muž Kristine Radenković prava joj je podrška i veoma je posvećen odgajanju njihovih mališana, kako bi ona mogla neometano da radi svoj posao voditelja Javnog servisa Srbije.

Komentari (0)

Loading