Celebrity News

Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi! Milan Štrljić samo jedno rekao o odnosu sa Ivom, njegove reči slomile glumicu

Otac Ive Štrljić progovorio o njihovom odnosu

Ovo nijedna ćerka ne bi smela da doživi! Milan Štrljić samo jedno rekao o odnosu sa Ivom, njegove reči slomile glumicu

Youtube printscren, Antonio Ahel/ATAImages

Čuveni jugoslovenski glumac Milan Štrljić, domaćoj publici poznat i kao otac Ive Štrljić, devedesetih godina napustio je Beograd.

Neposredno pred izbijanje rata, Milan je na svoj brak sa prelepom balerinom Slavicom, koja mu je podarila ćerku Ivu i sina Luku, stavio tačku.

Pročitajte: Zar je ova žena VREDNA lošeg odnosa sa rođenim detetom - OVO je MAĆEHA Ive Štrljić i evo kako je UTICALA na njihov odnos

Po povratku u Hrvatsku Milan upoznaje fizioterapeutkinju Dašu, sa kojom otpočinje ljubavnu priču, koju je krunisalo rođenje sina Frana. 

O lošem odnosu ćerke i oca u medijima se često govorilo. Iako Iva nije krila da joj je očinska figura nedostajala, demantovala je napise o lošem odnosu sa Milanom. O ovoj temi oglasio se i otac Ive Štrljić i to samo jednom:

youtube printscreen

 

- To je sudbina, tako je moralo biti. Naravno da sam se odmah vratio u Hrvatsku čim je rat počeo. Mislim da je to najmanje što čovek može učiniti. Ivi, stoga, nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju - rekoa je Milan pa dodao:

- Živi u drugoj državi, ali mislim da joj i nisu potrebni moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu - istakao je.

Ipak, otac Ive Štrljić nije krio da ne bi želeo da sa ćerkom podeli kadar:

- Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem - rekao je u jednom intervjuu.

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading