Celebrity News

Zar je ova žena VREDNA lošeg odnosa sa rođenim detetom: OVO je MAĆEHA Ive Štrljić i evo kako je UTICALA na odnos Milana i ćerke (FOTO)

Druga supruga Milana Štrljića čvrst je oslonac glumcu i neko zbog koga je on, kako štampa piše, u lošim odnosima sa ćerkom iz prvog braka Ivom Štrljić

Zar je ova žena VREDNA lošeg odnosa sa rođenim detetom: OVO je MAĆEHA Ive Štrljić i evo kako je UTICALA na odnos Milana i ćerke (FOTO)

Nakon raspada prvog braka sa balerinom Slavicom, sa kojom ima dvoje dece, glumac Milan Štrljić sreću je pronašao kraj druge žene. Sa njom je takođe dobio dete. Dečaku je dao ime Fran i ne štedi se kada za medije o njemu govori, posebno o tome da je ljubitelj engleskog i japanskog jezika, ali i borilačkih veština. Franovom odgajanju druga supruga Milana Štrljića i umetnik potpuno su se posvetili, a veruje se da je zbog svoje nove porodice on, nažalost, zapostavio dvoje mezimaca iz Beograda. 

Pročitajte: Ima li šta tužnije nego kad otac ovo kaže o ćerki: Milan Štrljić otkrio zašto NIJE BLIZAK sa Ivom, od ovog se srce cepa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Glumčeva ćerka Iva Štrljić koja je i sama umetnica, zbog toga, navodno, sa ocem dugo nije razgovarala, a ni Milan nije želeo da popusti. Kraj druge izabranice pronašao je spokoj, podršku i sreću i nije želeo to da menja. Govorio je da ga je viša fizioterapeutkinja Daša uzela pod svoje, te da bez nje ne može da zamisli svoj život.

- Bez supruge Daše ništa ne bih mogao da uradim. Ona je moj čvrst oslonac i daje mi mir. Smatram da je za dve i po decenije dug brak potrebno razumevanje, podrška ali i mnogo ljubavi– otkrio je glumac koji je u karijeri ostvario brojne antologijske uloge, a svojevremeno je pokrenuo i otvaranje Umetničke akademije u Splitu. U Beograd slabo dolazi, tvrdi da ga saradnici ne zovu, a čini se da srpsku prestonicu ne posećuje ni iz privatnih razloga. Da li je i za to kriva druga supruga Milana Štrljića ili je nešto drugo po sredi, nije još uvek poznato javnosti.

Komentari (0)

Loading