Celebrity News

Bio joj je najveća podrška tokom drugog ravoda: Ovaj POZNATI MUZIČAR je prvi muž Mine Lazarević (FOTO)

Prvi muž Mine Lazarević bio je ovaj muzičar

Bio joj je najveća podrška tokom drugog ravoda: Ovaj POZNATI MUZIČAR je prvi muž Mine Lazarević (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages.

Iako se svojski trudila da o svom privatnom životu ne govori javno, pojedini detalji životne priče Mine Lazarević javnosti su poznati.

Prvi muž Mine Lazarević bio je poznati džez muzičar, zgodni Aleksandar Miletić, od koga se glumica razvela pre nego što je srela Gorana Stanićasolistu baleta Narodnog pozorišta, kome je drugi put rekla sudbonosno da.

Pročitajte: Svi na okupu - Troje dece Mine Lazarević iz dva braka konačno u javnosti, procenite ko najviše liči na mamu (FOTO)

Iako su obe ljubavne priče glumice doživele krah, poznato je da je prvi muž Mine Lazarević ostao njen veliki prijatelj i podrška kroz težak period koji je usledio nakon njenog drugog razvoda.

Njih dvoje su posle razvoda jedno vreme čak i nastupali zajedno, a evo kako je o tome govorila za medije:

- Moja i Sašina saradnja se nikada nije ni prekidala. Mi sarađujemo dvadeset godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno.

Belgrade Dixieland Orchestra / youtube printscreen

 

Od njega imam uvek veliku podršku i to mi mnogo znači - rekla je ranije za „Blic” glumica.

O razlozima za kraj njihove ljubavne priče nikada nisu govorili, ali je nesumnjivo da su se rastali u prijateljskim odnosima, pre svega zbog sina Luke, koga su iz ljubavi dobili.

Komentari (0)

Loading