Celebrity News

Svi na okupu: Troje dece Mine Lazarević iz dva braka konačno u javnosti, procenite ko najviše liči na mamu (FOTO)

Autor: | 12/02/2023

Deca Mine Lazarević najveće su blago poznate glumice

Svi na okupu: Troje dece Mine Lazarević iz dva braka konačno u javnosti, procenite ko najviše liči na mamu (FOTO)

Deca Mine Lazarević odavno nisu na okupu ako imamo u vidu glumičinu izjavu kako najstarijeg sina gotovo uopšte ne viđa otkako je kročio u svet odraslih, ali zato fotografije tome i služe da evociraju lepe porodične uspomene. Na društvenim mrežama pojavila se stara fotografija na kojoj su svi Minini naslednici bili deca a primetno je i koliko je sama glumica bila mlađa u tom periodu. Upravo pomenutog najstarijeg sina Luku rodila je sa samo 22 godine kada je bila na trećoj godini fakulteta, dok su Iva i Marko došli nešto kasnije u Mininom drugom braku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Luka je već čovek. Ja njega više ne viđam, nego što ga viđam. Sa 22 sam ga dobila, nije to toliko ni rano. Sa njim brojim godine života i karijere. Rodila sam ga i posle dva meseca sam dobila Čupku da igram, što mi je u tom momentu kao diplomiranoj mladoj glumici bilo vrlo značajno - izjavila je ranije glumica za "Story" ali baš zato uspomene poput ove fotografije veoma su joj dragocene jer su deca Mine Lazarević tada još uvek bila na okupu.

Pročitajte: Bolest Mine Lazarević postala je sve vidljivija! Pokušala je da sakrije, ali su deca saznala da boluje od opake bolesti (FOTO)

Arhiva Hello!

 

Deca Mine Lazarević došla su glumici iz dva različita braka. Sina Luku dobila je u prvom braku sa džez muzičarem Aleksandrom Miletićem s kojim je i nakon razvoda ostala u dobrim odnosima, dok je sa njenim drugim mužem Goranom Stanićem priča bila znantno komplikovanija. Sa njim je dobila ćerku Ivu i sina Marka ali se porodična idila nije lepo završila nakon nasilnog ponašanja ovog baletana prema poznatoj glumici.

Komentari (0)

Loading