Celebrity News

Iz vile Ražnatovića se ori: Ceca i Anastasija zaratile - Mlada pevačica nije želela da prizna grešku

Mane Anastasije Ražnatović izašle na površinu

Iz vile Ražnatovića se ori: Ceca i Anastasija zaratile - Mlada pevačica nije želela da prizna grešku

Ata Images/Antonio Ahel

Mane Anastasije Ražnatović došle su do izražaja kada je u jednoj emisiji na tu temu progovorila njena majka, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Pevačica je, naime, istakla da je izluđuje ćerkina neodgovornost koja se najviše očitava u jednom.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba - Pevačica objavila sliku

Anastasija je zapravo poznata po tome što užasno kasni, bez imalo obzira ume da prekorači čak i onih 15 akademskih minuta i ponaša se kao da je to potpuno normalna stvar.

Ata Images/Katarina Drajic

 

Kako je Ceca pojasnila, glavna caka je u tome što sa pripremom ne krene na vreme, a kako se uvek nešto iskomplikuje u stajlingu ili frizuri sa šminkom, tako i ona apsolutno nikada i nigde ne stiže na vreme.

Mnogi ukućani, počev od tetke Lidije Ocokoljić, sestre, preko snajke i brata na to su navikli, ali njenoj majci to ne polazi za rukom i iznova se oko toga prepiru.

Ceca važi za vrlo odgovornu osobu, koja poštuje tuđe vreme i jako joj smeta što njena ćerka, kojoj je ona bila uzor i dalje pravi takve greške koje je u budućnosti mogu koštati angažmana, odnosa sa publikom, na kraju krajeva prijateljima i voljenih.

Ata Images/Antonio Ahel

 

U rijalitiju "Ceca šou" prikazano je i kako izgleda kada se majka i ćerka sporečkaju oko kašnjenja, a mnogi su komentarisali da sse zasigurno tada vila u Ljutice Bogdana ori.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović prošetala afrolokne! Ceo grad priča samo o tome (FOTO)

Sve donedavno mlada umetnica nije želela da prizna svoju grešku, a današnjom objavom veruje se da je konačno to učinila.

Naime, objavila je listu sa svojim osobinama, gde su isplivale mane Anastasija Ražnatović i među njima stavka kašnjenje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Fanovi kroz smeh tvrde da se Ceca kod kuće zasigurno sladi posle ovog javnog mezimičinog priznanja.

Komentari (0)

Loading