Celebrity News

Nemoj da plačeš, tata je samo umro: Ispovest udovice legendarnog pevača

Luisova supruga godinama neutešna

Nemoj da plačeš, tata je samo umro: Ispovest udovice legendarnog pevača

Antonio Ahel/ATAImages

Taj 31. 7. 2011. godine Luisova supruga pamtiće zauvek. Pevač Ljubiša Stojanović Luis nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada.

Pročitajte: Evo kako danas izgleda fatalna Dubravka, prva Luisova supruga! (FOTO)

Iza sebe je ostavio šestoro dece i suprugu Silvanu, koja se teško pomirila sa ovim gubitkom. Perioda posle nesreće se, kako je ispričala, seća u fragmentima, a plakala je retko.

- Kada sam imala vremena da svoje emocije obradim, vrlo retko sam plakala, a ćerka mi je bila kao neki detektor. Imali smo situaciju, pre nego što sam ih spremala za spavanje, osetila sam knedlu u grlu i nagon za plakanjem.

Da ne bih plakala pred njom, okrenula sam glavu jer su mi oči zasuzile, a ona mi je samo uzela lice, okrenula ga ka sebi i rekla je l' plačeš. Kazala sam da ne plačem. Tada mi je rekla: „Nemoj da plačeš, tata je samo umro” - ispričala je Silvana u emisiji „Sceniranje” na televiziji „Kurir”.

Youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal/Printscreen

 

 

- Zamislite takav momenat jednog mladog bića. Doduše, oni i jesu mnogo bliži tim drugim dimenzijama dok su mali, dok ne uđu u svet odraslih. Posle toga, kada sam je presvlačila za krevet, sa samo dve i po godine postavila mi je pitanje: „Mama, jesi ti srećna?”

Stala sam i razmislila šta da kažem detetu jer sam se tog trenutka raspadala iznutra. Em me krenula emocija, em ona sa takvim izjavama. Ne volim decu da lažem, tada sam joj rekla: „Ljubavi, vrlo sam srećna dok smo zajedno”. Inače, Ela je sa tatom imala poseban odnos, stalno mu je pevala - dodala je Luisova udovica.

Luisov sin iz prvog braka takođe se bavi muzikom. Marko Stojanović Luis (38), u javnosti poznat kao Marko Louis, neguje uspomenu na oca.

Ekskluziv printscreen

 

 

- Često spominjemo deda Luisa. Kada čuje njegovu pesmu na radiju ili televiziji, iako je nije čuo do sada, Dima prepozna da je to deda Luis. Hvala Bogu, uvek će biti uz nas zahvaljujući njegovim pesmama koje će večno živeti. Pomislim često kako bi bilo lepo da je sad tu. Verujem da bi bio ponosan i srećan - rekao je za „Story”.

Komentari (0)

Loading