Celebrity News

Stalno grešila, a onda je napravila katastrofalan propust: Saša Popović dao otkaz najlepšoj srpskoj voditeljki

Voditeljka Granda dobila otkaz zbog kikseva

Stalno grešila, a onda je napravila katastrofalan propust: Saša Popović dao otkaz najlepšoj srpskoj voditeljki

ATA Images

Saša Popović je medijski mogul. Njegove odluke se ne dovode u pitanje, ali kada je voditeljka Granda dobila otkaz mnogi su bili iznenađeni.

Zvezde Granda godinama vodi Sanja Kužet, a malo ko se seća da je osnivač Granda sarađivao sa mnogim javnim ličnostima. Jedna od njih je Ljubinka Buba Dobrosavljev koja je vodila Zvezde Granda, a tokom 2011. godine izbačena je iz istog takmičenja.

Pročitajte:Njegova smrt estradu zavila u crno, Ceca se jedva oglasila

Buba je navodno tokom tokom finalne večeri u Beogradskoj Areni imala kikseve, a  direktor Granda Saša Popović odlučio joj da otkaz i da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja Granda. Nakon te sezone, Zvezda Granda su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

– Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto joj  dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću – rekao je izvor blizak produkciji tada, piše Star.

youtube/studio b/printscreen

 

 

Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

– Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovićem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno – istakla je tada Buba koja se potpuno povukla iz javnosti

Komentari (0)

Loading