Celebrity News

Veljko priredio Verici neočekivano: Dizajnerka se oglasila iz svog doma - Žive užasne živote

Muž Verice Rakočević šokirao je dizajnerku

Veljko priredio Verici neočekivano: Dizajnerka se oglasila iz svog doma - Žive užasne živote

Dejan Milićević

Muž Verice Rakočević neko je kome ideja ne manjka.

Cenjeni kompozitor Narodnog pozorišta Veljko Kuzmančević poznat je po iznenađenjima koje svakodnevno priređuje svojoj lepšoj polovini i čini se da mu u tome nema ravnog. 

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo - Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

Ta njegova konstantna potreba da Verici mami osmeh zapravo je začin koji njihov odnos čini skladnim i lepim uprkos velikoj razlici u godinama.

Dejan Milićević

 

Svako ko je ikada imao prilike da posedi na kafi sa muzičarem i kreatorkom složio se da su njih dvoje ono što u svetu zovu "perfect match", a kod nas srodne duše.

Karakterno vrlo slični, energetski takođe, dok ih istovremeno veže potreba da jedno drugo inspirišu, priređuju gestove i iznenađenja.

Boško Karanović

 

Muž Verice Rakočević zimske februarske dane osvežio je prelepim romantičnim iznenađenjem koje je supruzi priredio u svom domu na Avali.

Pročitajte: Kuća Verice Rakočević na Avali zatrpana snegom! Dizajnerka i njen muž beznadežni - Popeli smo se, a kako ćemo da siđemo?

Naime, dnevni boravak napunio je balonima u obliku srca, jedan je završio i na plafonu, što je kreatorka fotografisala i objavila na svom Instagramu uz reči Bukovskog:

instagram, verica rakocevic

 

"Neki ljudi nikada ne polude. Mora da vode užasne živote."

 

Komentari (0)

Loading