Celebrity News

Kuća Verice Rakočević na Avali zatrpana snegom! Dizajnerka i njen muž beznadežni: Popeli smo se, a kako ćemo da siđemo?

Dom Verice Rakočević na Avali pod snegom

Kuća Verice Rakočević na Avali zatrpana snegom! Dizajnerka i njen muž beznadežni: Popeli smo se, a kako ćemo da siđemo?

Petar Đorđević

Dom Verice Rakočević na Avali prekrasni je kutak koji su dizajnerka i njen suprug kompozitor Veljko Kuzmančević dugo osmišljavali.

Pročitajte: Bivši zet nije dugme - Verica Rakočević se obratila Jugoslavu Kariću emotivnim rečima, mnogi će zaplakati (FOTO)

Nakon venčanja tamo su se uselili te Verica priznaje da svoj salonac u centru grada retko posećuje, tek kada ima puno obaveza i nije u stanju od umora da se vrati kućici s pogledom na čemprese.

Dejan Milićević

 


Tišina, širina ili, bolje reći, sloboda je ono što je Vericu i Veljka od prvog trena privuklo da pobegnu od gradske gužve.

Instagram

 

Čist planinski vazduh takođe je odigrao značajnu ulogu, bašta koju svakog proleća okopavaju i sade, cveće, drveće, prostranstvo sa svih strana, ipak čini se da se u zimskom periodu nazire i pokoja mana.

Pročitajte: Verica Rakočević i Biljana Tipsarević ponele isti stajling! Šta drugi da rade kada se dizajnerke isto oblače (FOTO)

Dom Verice Rakočević na Avali tokom snežnih dana potpuno je zatrpan što u prvi mah izgleda idilično, međutim, za funkcinisanje, recimo odlazak i dolazak automobilom prava je muka.

Instagram

 

 

Na ovo se prvi požalio Veljko rečima: Večeras smo se popeli, a kako ćemo sutra dole… što je i dizajnerka repostovala.

 

Komentari (0)

Loading