Celebrity News

Boli ne prolazi! Sinovi Lene Kovačević neutešni zbog smrti bake: Do poslednjeg dana ležali su pored nje i ljubili je (FOTO)

Tuga Lene Kovačević ne jenjava

Boli ne prolazi! Sinovi Lene Kovačević neutešni zbog smrti bake: Do poslednjeg dana ležali su pored nje i ljubili je (FOTO)

Ata Images/M.M.

Iz dana u dan tuga Lene Kovačević zbog smrti majke sve je veća, a čini se da i njeni sinovi, unuci pokojne Nade, ne osećaju ništa manju bol.

Pročitajte: Odlučili smo da se rastanemo! Miloš Biković se oglasio u ponoć, podrška sa svih strana

Da njenim naslednicima Teodoru i Vuku baka mnogo nedostaje pevačica je otkrila u svom prvom emotivnom intervjuu posle majčinog odlaska.

Za magazin Gloria ispričala je kako se osećala kada je doznala da je Nada bolesna, kako se nosila sa činjenicom da se rastanak bliži, spomenula je brata, oca, supruga Veljka Brčinu, pa i sinove koji su bili najveća bakina uteha u poslednjim trenucima.

Ata Images/antonio ahel

 

- Zavitlavali smo je da je baka sa pet zvezdica, "all inclusive". Sa unucima je provodila mnogo vremena sve dok je bolest nije sprečila u tome, a onda su oni ležali pored je i ljubili je - kazala je Lena, pa otkrila ono što su samo njeni voljeni znali.

- Bila je dugo sasvim nepokretna i njihovo prisustvo ju je najviše radovalo. Od kada su bili bebe bila je mnogo sa nama, često smo zajedno putovali sa decom. To su najbolje uspomene. 

Ata Images/Antonio Ahel

 

Nije teško zaključiti da je Lena bila neverovatno vezana za majku, koja je bila veliki oslonac ne samo njoj već i njenom ocu, dramaturgu Dušanu Kovačeviću.

Sva njena zaduženja s godinama je lagano preuzela, ali tvrdi da nikada neče biti žena multipraktik kakva je, navodno, Nada bila, inteligentna, posvećena na svim poljima, pozitivna i draga žena koju su svi voleli, te nije čudo što se posle njenog odlaska oseća velika praznina. 

Pročitajte: Rođena si na Savin dan, a pred Božić te ispraćamo - Lena Kovačević sahranila majku

Tuga Lene Kovačević ne jenjava i zasigurno će biti potrebno da prođe mnogo vremena da se ponovo oseti poletno, ipak pevačica ne posustaje zbog svoje porodice.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Ističe da se utapa u poslu, što joj leči napaćenu dušu, dok su istovremeno tu suprug, sinovi, brat, otac, pa i prijatelji na koje zna da može da se osloni.

Komentari (0)

Loading