Celebrity News

Sinovi Lene Kovačević konačno uslikani: Izrasli su u velike momke, a samo pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Sinovi Lene Kovačević su izrasli u velike momke

Sinovi Lene Kovačević konačno uslikani: Izrasli su u velike momke, a samo pogled je dovoljan da shvatite na koga liče (FOTO)

Sinovi Lene Kovačević dugo su odrastali daleko od očiju domaće javnosti, jer je njihova majka odabrala da porodični život zadrži samo za sebe. Ipak, s vremena na vreme, ponosna mama ne može da odoli, pa na svom "Instagramu" objavi fotografije Teodora i Vuka Brčina, koji su potrasli u velike dečake.

Fotografije sa letovanja koje je objavila ovoga puta otkrile su na koga njeni naslednici liče.

Pročitajte: Ljubav prema deci je presudila - Čestitke pristižu sa svih strana, Lena Kovačević objavila snimak bebe (FOTO)

Crn, visok i nasmejan, čini se da je njen stariji sin izastao u sliku i priliku svog oca Veljka. Ponosna supruga, koja još uvek ludo voli svog muža, ne krije da joj je drago što mu je rodila naslednika koji na njega toliko liči.

 

Instagram

 

 

Mlađi sin Lene Kovačević, svetliji i sa crtama lica koje neopisivo podsećaju na nju, po mišljenju mnogih više liči na mamu, koja zbog takvih komplimentata ne skida osmeh sa lica.

 

Instagram

 

 

Iako su i Teodor i Vuk sve stariji i sve manje oduševljei činjenicom da ih majka još uvek naziva "Bebosima", kako ih je oslovila u opisu fotografije, za nju će njih dvojica  uvek biti njeni mali dečaci.

 

Komentari (0)

Loading