Celebrity News

ISPOVEST! Jovana danas živi u vili od nekoliko stotina hiljada evra, ima TV stanicu i vozi skupa kola, a pre Željka nije imala ni za piće

Detinjstvo Jovane Joksimović bilo je prepuno izazova

ISPOVEST! Jovana danas živi u vili od nekoliko stotina hiljada evra, ima TV stanicu i vozi skupa kola, a pre Željka nije imala ni za piće

ata images milan maricic

U detinjstvo Jovane Joksimović nije se prethodnih godina mnogo zalazilo.

Da li iz razloga jer se mislilo da su tu stvari jasne kao dan i nema ničeg posebnog ni zanimljivog, da li zato što je voditeljka informativne emisije i vlasnica TV stanice izbegavala da priča o toj etapi života.

Pročitajte: Puklo višedecenijsko prijateljstvo! Oglasio se Zoran Birtašević! Vodite računa koga puštate u kuću

Nedavno se, pak, za potrebe jedne emisije prisetila detinjstva, odrastanja, ali i situacije kada je mislila da su joj, s obzirom na činjenicu da je rođena Beograđanka, sva vrata otvorena.

 

 

Njeni roditelji tada su odgovorili na pravi način, pristupili problemu sa psihološke strane i urodilo je plodom, bar se tako iz današnje perspektive čini.

- Ono na šta sam ponosna je što su generacije mog oca i moje majke Beograđani, svi su ovde rođeni, čak i čukunbaba. Osećali smo neku vrstu privilegije što smo mogli da živimo u pradedinom stanu na Dorćolu. Mama mi je uvek govorila da vodim računa jer, iako sam vukovac, na fakultetu će svi iz unutrašnjosti da me prestignu - počela je priču Jovana. 

- Meni to tada nije bilo jasno, ali činjenica je da se mi Beograđani uljuljkamo - objasnila je. 

 

 

Uprkos dobroj startnoj poziciji otac i majka su shvatili i naučili je da za sve što poželi mora da se izbori. 

- Terali su me i gurali i ja sam upisala Ekonomski fakultet i mislila sam da će sve ići lako, a zapravo je to bilo nešto potpuno drugačije.

Tada sam se prvi put susrela sa razmišljanjem da ne moram odmah da dam prvu godinu i tada su mi roditelji ukinuli džeparac. Tako ja nisam razmažena iako sam jedinica! (smeh)

 

 

- I kada sam shvatila da nemam novac ni za piće, shvatila sam da moram da radim. Tako da, ili te roditelji puste da budeš razmažen i da glumiš neku važnu Beograđanku, a nemaš iza sebe obrazovanje, ili te nateraju da radiš - podelila je s javnošću deo prošlosti supruga Željka Joksimovića.

Iz priloženog mnogi su dobili bolji uvid u detinjstvo Jovane Joksimović i činjenicu da je bilo i te kako zanimljivo i izazovno, nimalo privilegovano.

Pročitajte: Srna i Ana prvi put na koncertu bodre tatu Željka! Jovana objavila prelepu fotografiju

Danas ona ubire sve privilegije kao uspešna žena i majka, supruga kreativca i vrednog čovek kome je samo nebo granica.

 

 

Živi u vili vrednoj nekoliko stotina evra, vozi skupa kola, odseda u najskupljim hotelima...

Komentari (0)

Loading