Celebrity News

U ovakvim pantalonama se ne ide na crveni tepih! Supruga Zorana Kesića se pojavila na premijeri filma i svi je komentarišu (FOTO)

Supruga Zorana Kesića na crvenom tepihu

U ovakvim pantalonama se ne ide na crveni tepih! Supruga Zorana Kesića se pojavila na premijeri filma i svi je komentarišu (FOTO)

Boško Karanović

Večeras je održana premijera filma „Živi i zdravi”, a crvenim tepihom ruku pod ruku sa voditeljem i autorom emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem”, prošetala je i supruga Zorana Kesića.

Ivana Kesić pojavila se u ležernom izdanju zbog čega je privukla posebnu pažnju.

Pročitajte: Supruga Zorana Kesića u najmodernijim pantalonama za jesen - Savršeno stilizovana prošetala torbicu koja vredi kao suvo zlato (FOTO)

Bračni par Kesić pojavio se u farmerkama, što je atipičan izgled za crveni tepih, ali je supruga Zorana Kesića i ovaj ležerni autfit uspela da učini modernim.

Ona je odabrala najnosiviji model farmerica, sa širokim nogavicama, dubokog struka, koje je ukombinovala sa crnom majicom i predimenzioniranim sakoom.

Boško Karanović

 

Holivudske lokne i minimum šminke prikazali su njenu prirodnu lepotu, a neobična torbica posebno se dopala modnim znalcima.

I dok je Ivana mnoge oduševila ovim jednostavnim a efektnim izdanjem, bilo je i onih koji su smatrali da je za crveni tepih trebalo više da se potrudi.

Komentari (1)

Loading
Neda Kozomara Kozomara

16:03 10.02.2024

A ON? On, kao u redu, da ide u farmerkama i patikama?! Pa isti im je still. Što o njemu ništa ne kažete?