Celebrity News

Cela Srbija bruji o rođendanskom slavlju Žike Jakšića: Mesecima će se još pričati o onome što je voditelj uradio (FOTO)

Žika Jakšić obeležio 60. rođendan grandioznim slavljem

Cela Srbija bruji o rođendanskom slavlju Žike Jakšića: Mesecima će se još pričati o onome što je voditelj uradio (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Voditelj Žika Jakšić obeležio je 60. rođendan, o čemu svedoče fotografije nastale ispred ekskluzivnog restorana koji je zakupio tim povodom. 

Bivši izabranik Dajane Paunović potrudio se maksimalno oko svog jubileja, nije štedeo ni na dekoraciji, ni na muzici, ni na zakusci, a bogami ni na broju zvanica. 

Pročitajte: Nije mu lako! Evo kolika će biti penzija Zoranu Cvijanoviću

Brojni gosti iz estradnog, političkog i glumačkog kruga svedoče o odličnoj atmosferi koju je voditelj priredio, ipak to nije ono što je veče obeležilo.

 

 

Žika Jakšić 60. rođendan obeležio je s jedinstvenom željom da svoje rođendanske poklone donira, s tom namerom uz pozivnicu je prethodno zvanice obavestio o svojim budućim aktivnostima zbog čega su se svi na slavlju voditelja pojavili s kovertom u ruci.

 

 

Novac će biti prosleđen verovatno onima kojima je najpotrebniji. Omiljeni voditelj i autor emisije „Nikad nije kasno” o tome će blagovremeno odlučiti, svakako je najvažnija njegova dobra želja i humanitarni cilj.

Nije ovo prvi put da Žika učestvuje u dobrotvornim akcijama, ali budući da je skroman, na tu temu retko govori.

 

 

Na kraju krajeva, vodi se idejom da pomaže da bi pomogao, a ne da bi se o tome pričalo.

Njegov najnoviji postupak, međutim, podigao je toliku medijsku prašinu da će se o njemu mesecima pričati.  

Pročitajte: Imao je i mlađe i poznate, ali je nju voleo najviše! Isplivala jedina fotografija prve žene Žike Jakšića (FOTO)

Osim toga, čitavo jutro govori se o autfitima Jakšićevih zvanica Milice Pavlović, Milice Todorović, Snežane Đurišić, Bobe Živojinovića, Ivice Dačića koji je na proslavu došao sa sinom i snajom, Dragane Mićalović, Ljube Perućice, Stevana Anđelkovića, Saše Matića, Aca Pejovića...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading