Moda

Za svadbu kumića samo najskuplje! Zorica Brunclik oduševila unikatnim stajlingom, biserni sako je posebna senzacija (FOTO)

Izgled Zorice Brunclik oduvek je autentičan

Za svadbu kumića samo najskuplje! Zorica Brunclik oduševila unikatnim stajlingom, biserni sako je posebna senzacija (FOTO)

S obzirom na to da se pre više od trideset godina odlučila da kosu drastično izmeni izgled Zorice Brunclik još tada je bio, pa i sada je prava senzacija. Pevačica folk muzike vrlo lepo koketira sa pink bojom, po kojoj je svih ovih godina prepoznatljiva. Veoma vodi računa kako će je uklopiti u svoje odevne kombinacije, stoga vrlo često bira ili jednobojne komade ili pak dezenirane ali u kojima roze boja ima primat.

Pročitajte: Pobedila pljusak: Zorica Brunclik u Subotici oborila rekord u poseti

Bojan Vuković

 

Izgled Zorice Brunclik dodatno lepim čini i make up u pomenutoj nijansi, uglavnom je tu pink karmin, a na kraju krajeva i nokti su iste nijanse. Budući da voli da posećuje modne revije i obilazi radnje sa dizjanerskom ili pak brendiranom robom širom sveta estradna umetnica kod kuće se može pohvaliti pravom zbirkom kvalitetne i skupocene garderobe, koju po potrebi i u zavisnosti od prilike menja.

Pročitajte:Ispadaju kosturi iz ormara: Zorica i Kemiš IMAJU JOŠ JEDNO DETE, fotografija govori više od 1000 reči

Boško Karanović

 

Na svadbu kumića Mihajla Šaulića, sina pokojnog pevača Šabana Šaulića, Zorica je ponela jedan baš takav unikatan komad, sako sa sjajni biserčićima i divnim reverima, koji je uklopila uz crnu majicu i široke pantalone, a na sve to naravno išle su tamne potpetice sa špicem.

Pročitajte: Obrt! Zbog Kemiša 30 godina nisu pričale, ali Vesna Zorici sada poručuje: Videla sam sve, ne znam zašto si to uradila?

Boško Karanović

 

Malo ko nije prokomentarisao da Brunclikova divno izgleda, a budući da su joj na venčanju društvo pravili suprug harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš, ćerka i sin sa izabranicima nije bilo na odmet da se i njihova modna izdanja proprate. Zaključak je da porodia Kemiš-Brunclik vrlo drži do izgleda i načina odevanja.

Komentari (0)

Loading