Celebrity News

U kakvoj smo zabludi živeli: Istina o braku Bilje Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Brak Bilje Jevtić i Ace Ilića - prava istina

U kakvoj smo zabludi živeli: Istina o braku Bilje Jevtić i Ace Ilića posle tri decenije izašla na videlo

Amir Hamzagic/ATAImages

Ove godine navršiće se 35. godina od kada je brak Bilje Jevtić i Ace Ilića sklopljen, a pevačica se seća gotovo svih detalja od najlepših, do onih manje lepih.

Aca je zaprosio Bilju u njenom rodnom mestu Grejači, nadomak Niša. Svadbu su organizovali u Gornjem Milanovcu, Acinom rodnom gradu, a brak Bilje Jevtić i Ace Ilića sklopljen je posle tri godine zabavljanja.

Pročitajte: Šporet i nekako, a pogledajte gde suše sudove - Ovo je kuhinja Bilje Jeftić i Ace Ilića (FOTO)

Svadbeno slavlje bilo je otvoreno za novinare, a Bilja i Aca ispoštovali su sve srpske običaje.

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost.

Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje - prisetila se Bilja za medije svojevremeno:

Luka Šarac

 

Biljina kuma bila je Suzana Mančić, a na venčanju se okupio sam krem srpske estrade.

Osim što ovaj dan pamti kao najbolji provod na kome je bila, Bilja se prisetila i trenutka kada je odlučila da uzme Acino prezime:

Pročitajte: Kad te svekrva ne prihvati! Bilja Jevtić bez dlake na jeziku o devojci svog sina - Ništa nije zvanično!

‒ Acin pokojni otac Bogoljub bio je divan čovek. Načula sam da bi mu značilo da uzmem njihovo prezime i to sam ispoštovala. Dese se zabavne situacije kada me saobraćajna policija zaustavi u rutinskoj kontroli.

Prvo pogledaju dozvolu u kojoj piše Biljana Ilić, onda vide mene, pa uz smeh konstatuju: “A, to ste vi, gospođo Jevtić” - ispričala je ranije pevačica.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading