Celebrity News

Kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića je OVA svima dobro POZNATA ŽENA: Iznenadićete se kad vidite u kakvim su odnosima danas (FOTO)

Kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića svima je dobro poznata dama

Kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića je OVA svima dobro POZNATA ŽENA: Iznenadićete se kad vidite u kakvim su odnosima danas (FOTO)

Venčana kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića u ovakvim je danas odnosima sa njima.

Poznati estradni par, Aca Ilić i njegova supruga Biljana Jevtić već duže od 30 godina važe za jedan od najskladnijih na estradi. Upoznali su se tokom zajedničkih turneja sredinom osamdesetih, a nakon što su bili vereni oko godinu dana, 1989. godine stali su na ludi kamen. 

Youtube printscreen

 

 

Budući da je Aca rodom iz Gornjeg Milanovca, mladenci su odlučili da baš u tom gradu i upriliče svadbeno veselje o kojem se dugo pričalo, a ono što je u javnosti manje poznato jeste da je kuma Biljane Jevtić bila jedna svima dobro poznata voditeljka.

Pročitajte: SRCE NE BIRA! Bilja Jevtić završila u zagrljaju drugog muškarca - Pogledajte fotografiju koja će Aci Iliću SLOMITI SRCE

Dok je pevač odlučio da mu na venčanju svedoči drug iz detinjstva, Bilja je odabrala Suzanu Mančić sa kojom ju je spojio i zbližio posao.

One su godinama vreme provodile na velikim turnejama i putovanjima širom bivše Jugoslavije, ali i čitavog sveta, pa se tako rodilo neraskidivo prijateljstvo koje traje decenijama.

 

 

Ni danas se ništa nije promenilo kada je u pitanju njihov odnos. Kumovi i danas, pored brojnih obaveza neguju divno prijateljstvo i kumstvo, redovno se viđaju i druže, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Kada su pre tri godine proslavili jubilarnu tridesetu godišnjicu braka, tom prilikom je kuma Biljane Jevtić i Ace Ilića uputila emotivnu čestitku supružnicima.

 

 

- Moji kumovi, Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić, proslavili su 30 godina braka. Ponosna sam što sam im kuma i što smo prijatelji svih ovih godina. Srećno - napisala je Suzana uz sliku sa proslave.

Pročitajte: Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića majci i ocu ZBOG POROKA SLOMIO SRCE! Roditelji tu više ne mogu ništa, isplivala porodična tajna (FOTO)

Inače, Acina i Biljina svadba je okupila mnogobrojne kolege sa estrade, a posebno je interesantno da im je na veselju pevala Ceca Ražnatović, u to vreme Veličković, koja je tada bila na početku karijere.

- Ceca je bila devojčurak od 16 godina, a ja sam je upoznala mnogo ranije. Oduvek je znala da će biti pevačica. Pošto je volela moje pesme, navratila bi do mene kad dođem kod mame u Niš. Pevala je kod nas na svadbi, a dugo smo se družile, odlazile na slave i rođendane naše dece - rekla je Bilja jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading