Celebrity News

Dom Mikija Damjanovića zavijen u crno! Glumac neutešan ponavlja: Voleću te zauvek(FOTO)

Tuga Mikija Damjanovića neopisiva je

Dom Mikija Damjanovića zavijen u crno! Glumac neutešan ponavlja: Voleću te zauvek(FOTO)

instagram/selfi/milorad damnjanovic

Tuga Mikija Damjanovića ogromna je i ne može se opisati rečima, iako je dramski umetnik to pokušao objavom na društvenim mrežama.

Pročitajte: Posle Eminine izjave da bankarski službenik nije njena liga oglasio se Mustafa Sandal! Neće joj se dopasti (FOTO)

On se, naime, danas oglasio na Instagramu s vešću koja je potresla sve koji godinama prate njegov rad, posećuju pozorište, gledaju ga u predstavama i pomno slušaju poeziju koju on vrlo emotivno interpretira.

instagram/selfi/milorad damnjanovic

 

Brojne pratioce obavestio je o svom velikom bolu zbog smrti voljenog oca, koji je iznenada napustio ovaj svet.

- Otišao je moj divni tata. Neka te anđeli čuvaju, kao što si ti ceo život čuvao nas. Voleću te, zauvek - napisao je u opisu fotografije sa tatom, ispod koje se čitavog dana nižu komentari podrške.

 

 

Tuga Mikija Damjanovića mnoge je ražalostila, ali i navela da se preispitaju da li se dovoljno lepo ophode prema voljenima.

Činjenica je da tek kada nas neko voljeni napusti, mi shvatamo vrednost njegovog postojanja u našim životima.

 

 

Miki je jedan od glumaca koji važe za pitome ljude. Muškarce mirne, romantične prirode koji vole poeziju, romantiku, izuzetno su emotivni te se veruje da mu je smrt oca nanela rane na srcu koje će teško zaceliti.

Pročitajte: Tamara Vučić otvorila vrata porodičnog doma, jeste li očekivali ovako nešto? (FOTO)

Saučešće porodici svi izjavljuju, najpre njegove kolege glumci, a iako na Instagramu nema komentara njegove najbolje drugarice Tamare Vučić, veruje se da je ona u ovim bolnim momentima uz njega.

 

 

Komentari (0)

Loading